-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

PANDANTIVE CU ZIRCONII

PANDANTIVE CU ZIRCONII

Pandantive cu Zirconii


Cu sclipiri de diamant si pret de zirconiu cubic (CZ), cu efecte aducatoare de energie pozitiva, pandantivele decorate cu aceste cristale deosebit de rafinate, te vor plasa in centrul atentiei si vor da frumusete zilelor si stralucire serilor.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă

Asemanarea izbitoare a zirconiilor cu diamantele te va ajuta sa stralucesti atunci cand vei purta pandantivele Roxanne's decorate cu cristale Cubic Zirconia!


Alege pandantive cu zirconia in diferite modele si stiluri, realizate pentru orice ocazie si atrage de partea ta energiile pozitive!


Care este diferenta dintre zirconia, zirconiu si zirconul


Zirconul este este o piatra semipretioasa naturala asemanatoare diamantului din punct de vedere vizual, al claritatii, durabilitatii densitatii si greutatii si a fost descoperit in natura in anul 1892.


Din 1976, cand a fost realizat in laborator si introdus in industria de bijuterii, cristalul zirconia, acest cristal deosebit, a devenit principalul concurent al diamantului. Acest material este un cristal izometric, greu, optic perfect, si, de obicei incolor, dar poate fi obtinut intr-o varietate larga de culori.


Zirconiul este un element chimic din sistemul periodic (Zr), un metal care face parte din structura chimica a Zirconului si a Zirconiei.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine