Bijuterii cu cristale pictate manual

Colectia de bijuterii decorate cu cristale pictate manual, este inspirata de elemente din natura si te va introduce intr-o atmosfera in care se regasesc, in perfecta armonie, delicatetea si feminitatea, unicitatea si bunul gust.

filtre
"Nu exista un designer mai priceput decat natura."

ALEXANDER MCQUEEN

Colectia de bijuterii Mariana, decorate de cristale pictate manual, este inspirata de elemente din natura si te va introduce intr-o atmosfera in care se regasesc, in perfecta armonie, delicatetea si feminitatea, unicitatea si bunul gust. Prin frumusetea culorilor si originalitatea designului, prin grija pentru detaliu, aceste mici opere de arta vor atrage, deopotriva, femeia moderna, dornica de accesorii originale, dar si pe cea clasica, pentru care semnificatia florilor, simboluri ale frumusetii, este importanta in mentinerea energiei pozitive.

Roxannes.ro este un magazin online de bijuterii care pune accentul pe unicitatea produselor sale. De aceea, colectia noastra inedita de bijuterii pictate manual se distinge prin piese cu modele originale, deosebite, care sunt renumite prin calitate si pret avantajos. Ofertele noastre, pe aceasta categorie, reunesc o gama premium de produse care te vor face imediat remarcata.

Standardele inalte de calitate confera fiecarei bijuterii de vanzare de la Roxanne's valoarea unei adevarate opere de arta, accentuata de modelele florale inedite, pictate cu maiestrie de bijutieri cu excelenta reputatie.

Fie ca vei alege un colier pictat, un pandantiv pictat, o bratara pictata, cercei pictati sau un inel pictat manual, vei iesi din anonimat, in orice context.