Colierul / Pandantivul Amuleta

Pandantivele incarcate cu semnificatie protectoare personala vor avea puterea de a transmite emotii si de a se transforma in adevarate talismane pentru purtatoarele lor.

Vor deveni adevarate amulete care ascund in ele emotii si sentimente generatoare de energie pozitiva.

Iata colierele / pandantivele cu rol protector de la Roxanne's Jewellery & Giftware:

Guardian Angel

Cuvantul "inger" provine din limba greaca ("aggelos"), avand semnificatia de mesager. De secole, in cultura tuturor popoarelor, acesta a ocupat un loc important, aripile sale fiind asociate cu dezvoltarea si ascensiunea sufleteasca, cu linistea si protectia.

In acelasi timp, peste tot in lume, florile sunt simboluri universale ale frumusetii, esteticii si progresului.

Lucrat manual si placat cu aur de 24 de carate sau argint 925, decorat pe o fata cu un motiv floral, intr-o combinatie eleganta de cristale Swarovski si pietre semipretioase, iar pe cealalta infatisand un ingeras protector, acest pandantiv, prin simbolurile ce le poarta, poate deveni talismanul tau norocos.

Descopera intreaga colectie
Pandantive Guardian Angel | Roxannes.ro
Pandantive Angel Caller | Roxannes.ro

Angel Caller

Cunoscuta sub numele "Bola" sau "Harmony Ball", este o bijuterie ancestrala care a fost celebrata de secole in cultura Maya.

Aceasta sfera-pandantiv contine o piatra care emite un sunet subtil si armonios atunci cand este miscat, ceea ce aduce calm si liniste. Semnalul sau melodios este, de asemenea, o invitatie de a calma ritmul vietii in aceasta lume moderna agitata, o invitatie la reorientarea atentiei asupra a ceea ce este esential.

Cu ajutorul setului de 7 pietre semipretioase tamaduitoare, alese cu grija, fiecare cu proprietati de vindecare unice, iti vei regasi forma psihica, armonia si energia pozitiva. Alege piatra semipretioasa tamaduitoare, introdu-o in sfera-pandantiv si atrage-ti proriul Inger Pazitor!

Descopera intreaga colectie

Chakra | Harmony & Balance

Omul comunica cu mediul inconjurator prin intermediul chakrelor. Fiecare dintre cele 7 chakre este guvernata de legi spirituale, de cristale si pietre semipretioase pe care le putem utiliza pentru a cultiva o mai mare armonie, fericire si bunastare.

Pietrele semipretioase sunt folosite pentru a activa, echilibra si amplifica energia chakrelor. Rebeca >M ne propune sa echilibram energiile chakrelor cu ajutorul pandantivelor si a celor 7 pietre aferente fiecarui centru energetic, in culori complete, pentru a armoniza spiritul cu corpul si realitatea inconjuratoare.

Putem beneficia de energia necesara armonizarii corpului nostru fara a trebui sa consumam timp pentru aceasta, purtand bijuterii cu pietre semipretioase naturale, cu putere tamaduitoare si proprietati metafizice, care ne vor deschide inima si ne vor aduce bucurie si energie pozitiva.

Descopera intreaga colectie
Pandantive Chakra | Roxannes.ro
Pandantive Lucky Talisman | Roxannes.ro

Lucky Talisman

Talismanul norocos este un obiect mic sau o bijuterie caruia vechi superstitii ii atribuie puterea magica de-a aduce noroc si de a te apara de influentele malefice ale duhurilor rele. Asadar, sa purtam zilnic amulete, simboluri ale norocului sau de protectie.

Daca vrei sa ai parte de mai mult lucruri pozitive in viata ta, uite ce forme predestinate ar trebui sa porti: poti opta pentru talismane aducatoare de noroc, dragoste, libertate, frumusete, prosperitate, incredere, motivare, pe care le vei atrage prin elemente specifice precum trifoiul, inima, fluturele, floarea, frunza, steaua sau forme geometrice generatoare de echilibru, armonie, integrare, ascensiune, nemarginire.

In concluzie, poarta cele mai norocoase elemente pentru tine, in functie de ceea ce iti doresti sa atragi in viata ta! Le vei regasi, pe toate, in formele delicate ale bijuteriilor din argint Miss Roxany - Heartwarming Jewels.

Descopera intreaga colectie

Magic Pendant

Acest pandantiv cu design unic, original si o versatilitate speciala, iti da posibilitatea de alegere a pietrei semipretioase potrivite cu incarcatura energetica pe care ti-o doresti. Poti alege si schimba piatra semipretioasa care sa iti aduca energia de care ai nevoie.

Pandantivul Magic lasa la latitudinea acesteia alegerea pietrelor naturale potrivite in functie de zodie, personalitate sau starea pe care o ai la un moment dat. Este modalitatea perfecta de a-ti actualiza cu usurinta look-ul si de a te incarca cu energie pozitiva.

Alege, astfel, pandantivele ce iti vor aduce noroc si te vor ajuta ajuta la atragerea bunastarii si echilibrului energetic, dandu-ti, in acelasi timp, posibilitatea de a fi diferita in fiecare zi.

Descopera intreaga colectie
Pandantive Magic Pendant | Roxannes.ro
Pandantive Birthstone | Roxannes.ro

Pandantivul Birthstone

Cu ajutorul acestei bijuterii, poti oferi celor dragi un cadou personal, fiind sigur ca nu vei da gres cu pietrele si cristalele norocoase.

Este bijuteria care nu are nevoie de asortare cromatica sau a modelului deoarece este un accesoriu cu valoare sentimentala.

Designul este realizat in general prin combinarea cristalelor si/sau pietrelor specifice lunii de nastere, in forme si marimi diferite. Va aduce noroc prin empatia dintre piatra ce il decoreaza si personalitatea purtatoarei sale!

Descopera intreaga colectie
La Roxanne's Jewellery & Giftware vei gasi intotdeauna bijuteria norocoasa, care sa iti aduca energia pozitiva de care ai nevoie, protectia, iubirea, libertatea, armonia, increderea in tine.
Cu forme norocoase si protectoare, cu incarcatura energetica si proprietati de vindecare unice, Colierele si Pandantivele - Amuleta din colectiile noastre iti vor deschide inima si iti vor aduce bucurie si armonie spirituala.