Informatii livrare

Livrarile se efectueaza doar pe teritoriul Romaniei

Livrarea se efectueaza GRATUIT pentru orice comanda de peste 200 RON, pentru orice destinatie de pe teritoriul Romaniei, in termen de 3-5 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii. Comenzile in valoare mai mica de 200 RON, vor avea un cost fix de livrare de 19 RON, indiferent de localitatea de destinatie sau metoda de livrare. Pentru toate comenzile cu plata ramburs se va percepe o taxa de 5 RON pentru procesarea rambursului. Pentru a evita taxa de 5 RON pentru ramburs iti recomandam sa alegi plata online.

Poti alege in procesul de checkout ca optiune de livrare "Livrarea prin curier rapid" si coletul iti va fi adus la adresa mentionata in comanda. In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, te rugam sa introduci in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Pentru confortul tau, am introdus si optiunea de "Ridicare personala din easybox*", cea mai noua metoda de livrare pentru comenzile plasate la Roxanne.ro. Produsele comandate sunt livrate in locker securizat, disponibil nonstop in mai multe puncte de ridicare din tara. In procesul de checkout, iti poti alege livrarea la lockerul amplasat in zona dorita.

Cum procedezi pentru livrarea in locker? E simplu:

1. Alegi optiunea de livrare "Ridicare personala de la easybox" si unul dintre punctele de livrare din lista.

2. Cand comanda ta ajunge in locker, vei primi de la Sameday un e-mail cu un cod QR si un SMS cu codul PIN. Ai 36 de ore sa ridici produsele, cu exceptia comenzilor livrate vineri (72 ore ) si sambata (48 ore). Scanarea codului QR sau introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentul in care se afla coletul.

* Serviciul de Ridicare personala de la Easybox este indisponibil momentan din cauza capacitatii reduse de lockere si intarzierile in livrare survenite din acest motiv.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca doresti si esti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Servicii Ireprosabile

Pentru a fi rapid la dispozitia clientilor, produsele Roxanne’s se gasesc in stocurile noastre, atent planificate si comandate de la furnizori. Ele vor ajunge la destinatie in cel mai scurt timp,
GRATUIT PENTRU ORICE COMANDA DE PESTE 200 RON, ORIUNDE IN ROMANIA!

Produsele vor fi impachetate cu cea mai mare grija in ambalaje speciale ce vor asigura cele mai bune conditii de transport.