Inelele pot avea o functie simbolica, sociala sau pur si simplu estetica, dar ele sunt intotdeauna o reflectare a timpului lor si spun multe despre cea care le poarta.

Dupa ultimele studii, cel mai comod este sa alegi un inel cu marime reglabila. Pe site-ul nostru vei avea peste 450 de optiuni. Daca, insa, iti doresti un model cu marime fixa, te ajutam sa identifici cat mai corect marimea care ti se potriveste. Cel mai simplu mod este acela de a masura circumferinta degetului pe care doresti sa porti inelul.

 

Iti prezentam in continuare un tabel cu marimile aferente inelelor comercializate de Roxanne's Jewellery & Giftware:

Marimea inelelor | Roxannes.ro 


 

Iata ce ar trebui sa ai in vedere atunci cand doresti sa stabilesti ce marime de inel este cea mai potrivita pentru tine:

 

Pozitia pe deget

Marimea perfecta este aceea cand inelul se atinge (se lipeste) usor de deget, in nici un caz nu este stramt, iar cand este scos, se opune putin, este suficient de strans, incat sa nu alunece si, in acelasi timp, suficient de larg incat sa treaca usor de articulatia degetului.

Latimea inelului

Cu cat latimea inelului este mai mare, cu atat marimea sa trebuie aleasa putin mai mare pentru a nu incomoda.

Variatiile de temperatura

Tine cont de faptul ca variatiile de temperatura pot modifica masura (caldura determina dilatarea vaselor de sange si poate duce la umflarea degetelor).

Momentul zilei

Totodata, ai in vedere si momentul zilei ales pentru a face masuratoarea.

Este bine sa alegi sa faci aceasta operatiune seara, cand degetele sunt de obicei putin mai umflate datorita circulatiei sanguine. Eviti astfel ca inelul sa nu ti se potriveasca (sa te stranga).

Tips and Tricks

Daca in urma masuratorii esti intre marimi, iti recomandam sa alegi masura mai mare pentru confort.

Daca articulatia este cu mult mai mare decat baza degetului, iti recomandam sa masori ambele marimi si sa selectezi in final marimea intermediara (intre cele doua).

Este indicat sa repeti masuratoarea de 2-3 ori pentru a te asigura ca ai obtinut rezultatul corect.

O metoda si mai simpla de a descoperi marimea pe care o porti la inele este sa masori diametrul interior, fara margini (in mm), al unui inel care iti vine bine si apoi sa verifici, in tabel, la ce marime te incadrezi.

La Roxanne's Jewellery & Giftware vei gasi intotdeauna modelul potrivit de inel, care sa iti puna in valoare personalitatea si intregul outfit.
Cu marime reglabila sau fixa, inelele din colectiile noastre vor desavarsi spectaculos orice tinuta, de zi sau de seara.