-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

BIJUTERII VINTAGE

BIJUTERII VINTAGE

Bijuterii Vintage


Alege modele de bijuterii vintage si include-le in accesorizarea tinutelor moderne de astazi. Vei obtine un look personal unic si vei aduce un plus de originalitate intregii tale tinute!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă


"Ceea ce ma atrage la bijuteriile vintage este ca au povesti si chiar daca nu le cunosc povestile, mi le pot imagina."


Mary Kay Andrews>


Bijuterii vintage sunt considerate cele ale caror modele au intre 50 de ani si 100 de ani, ele sunt cunoscute si sub denumirea de bijuterii retro. Ceea ce deosebeste bijuteriile din colectia noastra Vintage este faptul ca, desi au un aspect antichizat, sunt mereu actuale si vor putrea fi oricand piesa de rezistenta a oricarei tinute, vintage sau moderna.


Cum purtam bijuteriile vintage


Nu trebuie sa porti o bijuterie lucrata acum 100 de ani pentru a accesoriza o vestimentatie cu tenta retro. Descopera Mariana Jewellery, bijuteriile noastre de designer care iti vor aduce un touch vintage, dar contemporan in acelasi timp! Colectia noastra bogata de bijuterii vintage online cuprinde modele unicat de inele vintage, coliere vintage, cercei vintage, sau alte accesorii vintage. O bijuterie vintage argint sau placata cu argint de la Roxanne's iti va pune in evidenta atat o rochie cu model clasic, cat si o tinuta denim de ziz cu zi!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine