-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

PANDANTIVE CU PIETRE SEMIPRETIOASE

PANDANTIVE CU PIETRE SEMIPRETIOASE

Pandantive cu Pietre Semipretioase


Accesorizarea tinutei cu pandantive cu pietre semipretioase potrivite in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate este modalitatea perfecta de a-ti personaliza cu usurinta look-ul.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă

De mii de ani a fost descoperit si universal acceptat faptul ca pietrele semipretioase au o influenta importanta, prin proprietatile lor terapeutice si a energiilor pe care le emana, asupra vietii noastre, in general. Pietrele naturale sunt talismane puternice care decoreaza astazi bijuterii cu putere protectoare si tamaduitoare.


La orice pandantiv Rebeca >M, vei primi cadou o piatra semipretioasa la alegere. Pur si simplu alege modelul de pandantiv (suportul in care vei plasa piatra) si lungimea lantului (poti purta impreuna un medalion cu lant lung si unul cu lant scurt pentru a crea o imagine cool), apoi adauga o piatra la alegere care sa se potriveasca cu stilul tau si... gata, ai o bijuterie originala, unica, doar pentru tine!


Prin urmare, alaturi de alte bijuterii naturale, pandantivele cu pietre semipretioase nu trebuie sa lipseasca din cutia ta de bijuterii!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine