-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

CERCEI CU SEMNIFICATIE

CERCEI CU SEMNIFICATIE

Cercei cu Semnificatie


Cerceii din Argint Sterling Silver 925 cu mesaj personal, vor avea puterea de a transmite emotii negraite, direct din inima. Vor deveni adevarate amintiri care ascund in ele emotii si sentimente care se doresc oricand a fi retraite.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă

Fiecare dintre noi isi doreste sa ofere sau sa primeasca o bijuterie cu adanca valoare sentimentala care impresioneaza printr-o forma speciala si care are semnificatii vizibile pentru toti sau stiute doar de cei doi.


La Roxanne's, bijuteriile pentru femei prind forma si intruchipeaza sentimente ori amintiri dragi, asadar, cerceii din aceasta categorie vor fi un cadou cu adevarat pretuit.


Calitatea lor incontestabila ii vor face si mai doriti si apreciati. Nu conteaza daca preferi auriu sau argintiu, poti alege intre diferite materiale, astfel incat te poti bucura de cercei placati cu aur roz, de 24k, argint sau rodiu, iar decorarea lor extrem de spectaculoasa, cu cristale Swarovski intr-o multitudine de culori, ii va transforma in piese unicat care ii vor oferi celei care ii va purta un statut original si diferit.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine