BRATARI CU PIETRE SEMIPRETIOASE SI CRISTALE SWAROVSKI

BRATARI CU PIETRE SEMIPRETIOASE SI CRISTALE SWAROVSKI

Bratari cu Pietre Semipretioase si Cristale Swarovski


Combinate cu maiestrie si aplicate manual, Cristalele Swarovski si pietrele semipretioase desavarsesc aspectul rafinat, unic si aparte al bratarilor Roxanne's.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita

Frumusetea unei bratari cu cristale Swarovski si pietre semipretioase


Alaturi de cristalele Swarovski, pentru un strop de energie pozitiva si stare de bine, direct din natura, pietrele semipretioase prelucrate si slefuite manual vor imbina perfect aspectul vintage cu cel modern, oferind un aspect unicat bratarilor noastre deosebite, placate cu aur roz de 24K sau cu argint 925.


Combinate cu maiestrie si aplicate manual, cristalele Swarovski mixate original vor desavarsi aspectul rafinat al micilor opere de arta, bratarile cu cristale Swarovski si pietre semipretioase Roxanne's pentru fete si femei.


De ce sa alegi o bratara cu cristale Swarovski de la Roxanne's


Colectia Roxanne's de bratari lucrate manual cu cristale Swarovski cuprinde modele frumoase cu design unicat, care vor desavarsi orice look, transformandu-l in unul aparte, care iese din tipare. La pret avantajos, raportul calitate/pret fiind extrem de apreciat de toti clientii nostri, o bratara cu cristale Swarovski din brandul Mariana Jewellery beneficiaza de garantie pe viata. Orice bratara de dama comandata la magazinul online www.roxannes.ro se va transforma intr-o adevarata incantare atunci cand o vei primi!