BIJUTERII PIETRE SEMIPRETIOASE

BIJUTERII PIETRE SEMIPRETIOASE

Bijuterii Pietre Semipretioase


Pietrele Semipretioase au fost intotdeauna obiect de fascinatie deoarece ascund in ele energii telurice si cosmice acumulate de milioane de ani. Alege bijuteria dupa zodie, personalitate sau ziua in care va fi purtata!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita


"Exista unele lucruri frumoase care pastreaza mai multa stralucire cand raman imperfecte decat cand sunt desavarsite."


Francois de la Rochefoucauld


Acestea sunt pietrele semipretioase...


Nimeni nu stie cand si cum au inceput oamenii sa foloseasca uimitoarele pietre semipretioase. Se pare, insa, ca au fost obiect de fascinatie din cele mai vechi timpuri deoarece ascund in ele energii telurice si cosmice acumulate de milioane de ani, care, odata iesite la lumina, radiaza in jur energie pozitiva. Bijuteriile cu pietre semipretioase au o putere la fel de mare ca si cele cu pietre pretioase.


Totodata, femeile poarta de mii de ani bijuterii cu pietre semipretioase pentru vindecare si reechilibrarea organismului. Si zodiile si-au gasit corespondenta in lumea cristalelor, in functie de culorile specifice si planetele guvernatoare.


Bijuteriile Rebeca >M, prin incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic, lasa la latitudinea ta alegerea pietrelor naturale care ti se potrivesc in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate.