Bijuterii placate cu argint

Bijuteriile placate cu argint sunt rezistente in timp, moderne si impunatoare. Alege o piesa versatila, universala, care sa iti desavarseasca orice outfit, de zi sau de seara.

Set Pandantiv placat cu argint - Angel Caller - Healing Stones cu 7 pietre semipretioase tamaduitoare, interschimbabile
Set Pandantiv placat cu argint - ZEN Locket Amulet of Truth si 7 pietre semipretioase interschimbabile
"Puritatea conduce la intelepciune si nemurire."

SWAMI SHIVANANDA

Argintul este unul dintre cele mai populare metale pretioase din lume si este considerat atemporal. Este unul dintre cele mai vechi metale pretioase, fiind un simbol al puritatii si intelepciunii. Frumusetea acestui metal este pusa in valoare de bijuterii si obiecte de arta dar, datorita proprietatilor sale speciale, este intalnit in mai multe domenii.

Astfel, este cunoscut faptul ca argintul este un antioxidant natural extrem de eficient. Inca din cele mai vechi timpuri se stia despre puterea sa tamaduitoare, cand chinezii il foloseau ca tratament pentru diferite boli, iar fenicienii se bucurau de proprietatile sale dezinfectante, folosindu-l atunci cand transportau apa si laptele in vase de argint, pentru a le pastra nealterate cat mai mult timp. Celebrul medic si alchimist Paracelsus folosea argintul ca ingredient secret in remediile impotriva infectiilor. Astfel, datorita proprietatilor antioxidante, antifungice si antibiotice ale argintului, ii este atribuit rolul de “sistem imunitar secundar”.

Asociat cu luna si energia feminina, cu zeita greaca Artemis si cea romana Diana, argintul este conectat cu superstitii in general norocoase si e un simbol al puritatii, claritatii, constientizarii, focalizarii, perseverentei, puterii si capacitatii vizionare.

In popor, se spune ca argintul protejeaza impotriva deochiului si, de aceea, este amintit in descantecele pentru deochi.

Asadar, argintul te va apara de energii negative, iar daca porti bijuterii placate cu argint sau bijuterii din argint, vei fi mai calm si mai linistit. Argintul este considerat a fi un remediu bun pentru organism si cei care poarta bijuterii placate cu argint vor avea o sanatate mai buna.

Colectia Roxanne's de bijuterii placate cu argint 925 reuneste modele deosebite, foarte apreciate de cele care doresc sa isi completeze caseta de bijuterii cu accesorii unicat: inele, cercei, coliere, pandantive, lantisoare, bratari, la pret avantajos. Decorarea cu cristale Swarovski si pietre semipretioase va scoate in evidenta nobletea argintului si aspectul sau vintage sau modern, in functie de fiecare piesa in parte.

Cele mai spectaculoase bijuterii placate cu argint te asteapta la Roxanne's, un magazin online care si-a castigat renumele pentru calitatea desavarsita, designul unic si atentia la detalii!