Bijuterii cu cristale SWAROVSKI

Stralucirea cristalelor este lumina ce radiaza din inima stelelor.

Combinate cu maiestrie si aplicate manual, Cristalele Swarovski desavarsesc aspectul rafinat al bijuteriilor Roxanne's. Deschide poarta fascinantei lumi cristaline, dominata de culoare si incarcatura energetica pozitiva!

Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, October Lucky Birthstone | 5056-234234RG
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, February Lucky Birthstone | 5056-204204RG
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, June Lucky Birthstone | 5056-M48M48RG
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, April Lucky Birthstone | 5056-001001RG
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, November Lucky Birthstone | 5056-203203RG
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, July Lucky Birthstone | 5056-501501RG
Inel placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, January Lucky Birthstone | 7048-241RG
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, January Lucky Birthstone | 5056-241241RG
Pandantiv cu lant placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, December Lucky Birthstone | 5056-229229RG
"Indrazneste sa stralucesti!"

ROXANNE'S JEWELLERY & GIFTWARE

Fiecare doamna si domnisoara trebuie sa aiba in colectia personala, bijuterii cu pietre Swarovski! Fiind, de asemenea, un cadou minunat pe care poti sa il oferi, toate aceste bijuterii originale sunt elegante si ofera o nota unica ori de cate ori sunt purtate. Datorita preciziei cu care sunt realizate aceste bijuterii originale si mai ales perfectiunea fiecarui cristal Swarovski in parte, ofera un plus de valoare tinutelor. Indiferent daca vrei sa mergi la birou sau vrei sa iesi in oras, accesorizarea tinutei cu bijuterii cu cristale originaleSwarovski va oferi un look unic. Astfel, in cele ce urmeaza, vei afla mai multe despre legatura dintre Swarovski – bijuterii.

Ce trebuie sa stii despre renumitele bijuterii cu cristale Swarovski

Intuind uriasul potential, Daniel Swarovski realizeaza prima sa inventie, o masina de taiat si fatetat cristale cu o precizie uimitoare. Aceasta inventie, patentata in 1892, a deschis poarta unei fascinante lumi cristaline, dar si a unei afaceri de succes.

In 1895, Swarovski se muta din Bohemia in Wattens, o mica localitate in Alpii tirolezi, in apropierea orasului Innsbruck. Aici, impreuna cu cei trei fii ai sai, deschide o fabrica de taiat cristale, experimentand apoi numeroase metode de a obtine cristale.

Cristalele Swarovski sunt realizate din sticla optica extrem de pura, de calitate superioara, cu taietura precisa si muchii fine. Creeaza un efect de stralucire datorita multiplelor fatete care capteaza lumina si o reflecta in sclipiri si culori atractive. Alaturi de acestea, pentru un strop de energie buna si stare de bine, direct din natura, pietrele semipretioase, prelucrate si slefuite manual, vor imbina perfect aspectul vintage cu cel modern. Toate aceste combinatii originale, pe langa stralucirea lor unica ce va atrage atentia asupra purtatorului, au rolul de a capta lumina si de a amplifica si distribui energia pozitiva in spatiul in care se afla. Prin urmare, bijuteriile Swarovski sunt un remediu important in arta Feng-Shui, fiind extrem de apreciate atat pentru frumusetea lor, cat si pentru efectele benefice pe care le au asupra noastra. Atunci cand cristalele Swarovski se combina cu pietrele semipretioase vor avea un efect facinant si vor decora bijuterii care nu se inscriu in coordonate clasice si retete omniprezente. De aceea, bijuteriile de vanzare de la Roxanne's sunt reconoscute prin titlu de originalitate absoluta in peisajul autohton.

De ce sa alegi bijuterii Swarovski

Colectia Roxanne's de bijuterii cu cristale originale cuprinde modele deosebite cu design unicat, adevarate comori puternic amprentate de maiestria artizanala a maestrilor bijutieri, reunind piese originale precum: colier, bratara, cercei, inel, pandantiv, lant la pret avantajos, raportul calitate/pret fiind extrem de apreciat de toti clientii nostri. Orice comanda plasata la magazinul online www.roxannes.ro se va transforma intr-o adevarata incantare atunci cand o vei primi!

Sa celebram impreuna stralucirea fara egal a bijuteriilor cu cristale Swarovski!

Combinate cu maiestrie si aplicate manual, cristalele originale si pietrele semipretioase vor desavarsi aspectul rafinat al micilor opere de arta, bijuteriile Roxanne's. Alege bijuterii Swarovski si simte-te unica!

Asadar, te invitam sa deschizi poarta unei fascinante lumi cristaline, dominata de culoare si incarcatura energetica pozitiva.