Coliere cu cristale Swarovski si pietre semipretioase

Combinate spectaculos si aplicate manual, Cristalele Swarovski si pietrele semipretioase desavarsesc aspectul rafinat, unic si original al colierelor Roxanne's.

filtre
Colier placat cu Aur roz de 24K, cu cristale Swarovski, La Dolce Vita | 3252-371ICERG NOU

Alaturi de cristalele originale Swarovski, pentru un strop de energie pozitiva si stare de bine, direct din natura, pietrele semipretioase prelucrate si slefuite manual vor imbina perfect aspectul vintage cu cel modern.

Combinate cu maiestrie si aplicate manual, acestea vor desavarsi aspectul rafinat al micilor opere de arta, colierele cu cristale Swarovski si pietre semipretioase Roxanne's.

Accesorizeaza-ti tinuta cu bijuterii originale Swarovski. Colierele pentru fete si femei, placate cu aur roz de 24K sau argint 925, cu design deosebit, vor aduce personalitate oricarei tinute. Decorate cu cristale Swarovski si pietre semipretioase, cu modele diverse, colierele noastre lucrate manual se vor face imediat remarcate prin designuri frumoase, atractive de la prima vedere.

Incearca sa scoti in evidenta tinuta si asigura-te ca porti un colier potrivit in functie de personalitatea si stilul propriu.

Promotiile si preturile irezistibile, precum si raportul foarte apreciat pret/calitate vor fi elemente atractive in alegerile tale.