Aniversarea zilei de nastere este ocazia perfecta pentru a darui Bijuterii Birthstone! Ele sunt personale, puternice, iar conceptul de "birthstone" (piatra lunii de nastere) este vechi de secole. Lista moderna a pietrelor si cristalelor specifice fiecarei luni a fost stabilită de Asociatia Nationala a Bijutierilor inca din 1912.

O bijuterie cu piatra specifica lunii de nastere este un cadou traditional pentru o epoca moderna.

Birthstone chart | Roxannes.ro

 

Iata pietrele specifice fiecarei luni de nastere. Alege apoi, in functie de acestea, bijuteriile care se potrivesc persoanei dragi!

 

Ianuarie - Granat (Garnet)

Piatra de nastere din ianuarie este un Granat cald, rosu, cunoscut ca piatra de regenerare, inspirand totodata iubire si devotiune.

Revitalizeaza, purifica si echilibreaza energia, conducand, fie la seninatate, fie la pasiune, dupa situatie.

Se spune ca avertizeaza impotriva pericolelor si de aceea este considerat talisman protector. Granatul este foarte util in perioade de criza, ajuta cu deosebire in cazurile in care pare ca nu exista nicio iesire, activeaza si fortifica instinctul de supravietuire, conferind curaj si speranta in situatii aparent imposibile.

Descopera intreaga colectie
Ianuarie - Granat | Roxannes.ro
Februarie - Amethyst | Roxannes.ro

Februarie - Ametist (Amethyst)

Aniversarile din februarie se vor bucura de o piatra de Amethyst regal purpuriu, numita si piatra Sobriety, care, de asemenea, ajuta la meditatie prin proprietatile calme si spirituale. Piatra de Ametist are rol de protectie, cu efecte puternice si cu o vibratie spirituala foarte elevata. Transmuta energia in iubire si blocheaza energiile negative din mediul exterior.

Ametistul are mari puteri vindecatoare si purificatoare, trezeste constiinta spirituala, este extrem de benefic pentru minte, pe care o calmeaza si o stimuleaza.

La nivel psihologic amplifica calmul, este util in cazurile de insomnie, imbunatateste memoria si stimuleaza motivatia. In plus, elimina mania, furia, teama si anxietatea. Aceasta piatra este una dintre cele mai spirituale, conduce la o stare de liniste interioara si de intelegere mai profunda.

Descopera intreaga colectie

Martie - Acvamarin (Aquamarine)

Piatra specifica pentru luna martie este un Aquamarine albastru stralucitor, Piatra de Curaj, ce ofera protectie, pace interioara si dragoste de sine. Calmeaza energiile, reduce stresul si linisteste mintea.

Calmeaza energiile, reduce stresul si linisteste mintea. Alunga gandurile negre, clarifica perceptiile, ascute intelectul si elimina confuzia.

Pe langa aspectul sau deosebit, aceasta piatra este renumita si pentru proprietatile sale terapeutice. Este o piatra care elimina blocajele de comunicare si promoveaza expresia de sine, este utila pentru intelegerea starilor emotionale profunde si pentru interpretarea starilor de spirit.

Descopera intreaga colectie
Martie - Aquamarine | Roxannes.ro
Aprilie - Clear Crystal | Roxannes.ro

Aprilie - Diamantul sau Cristalul Clar (Clear Crystal)

In aprilie straluceste Cristalul Clar (Clear Crystal) cu reflexe de diamant, Regele cristalelor, care amplifica puterea, claritatea si adevarul. Amplifica energia tuturor obiectelor si persoanelor din preajma, face legatura dintre intelect si mintea superioara, conferind claritate mintii si condece la iluminare.

La nivel psihologic, confera curaj, senzatie de invincibilitate si tarie morala. Alunga durerea emotionala si mentala, reduce teama si faciliteaza noi inceputuri.

Este prin excelenta o piatra a creativitatii, stimuland imaginatia si inventivitatea.

Descopera intreaga colectie

Mai - Smarald (Emerald)

Pentru nativii lunii mai, piatra de Smarald este piatra iubirii de succes, care ii va ajuta sa elibereze negativitatea. Este o piatra a inspiratiei si a rabdarii infinite, asigura echilibrul la nivel fizic, emotional si mental, confera o mare pofta de viata, precum si integritate.

Smaraldul amplifica unitatea, iubirea neconditionata, parteneriatul si prietenia. Confera tarie de caracter si ajuta la depasirea necazurilor. Este o piatra a regenerarii si recuperarii, vindecand emotiile negative.

Imbunatateste luciditatea si memoria, inspira cunoasterea interioara profunda si largeste viziunea. Este o piatra a intelepciunii care promoveaza discernamantul si adevarul.

Descopera intreaga colectie
Mai - Smarald | Roxannes.ro
Iunie - Pearl | Roxannes.ro

Iunie - Perla (Pearl)

Piatra lunii de nastere iunie este Perla (Pearl), ce va aduce calm si concentrare purtatoarei sale si va amplifica energia feminina, respectul de sine si increderea in fortele proprii.

Are un puternic rol protector impotriva oricaror pericole si este capabila sa transforme energia negativa in energie pozitiva. Asigura o protectie deosebit de puternica pentru copii.

Totodata, perla combate stresul si calmeaza starile de nervozitate si iritare, echilibreaza emotiile si sentimentele negative, ajutand la preluarea controlului asupra acestora, stimuleaza trairi precum puterea, dragostea sau linistea.

Descopera intreaga colectie

Iulie - Rubin (Ruby)

Iulie este imperecheat cu Ruby (Rubin) plin de foc, piatra nobilimii, care stimulează puternic chakra inimii, incurajeaza omul sa isi urmeze pasiunile pentru a fi fericit.

Rubinul confera foarte multa energie, vigoare, energizeaza si echilibreaza, stimuleaza pofta de viata, rafineaza motivatiile si conduce la stabilirea unor scopuri realiste. Este una dintre pietrele abundentei si contribuie la acumularea bogatiei, dar si la stimularea pasiunii.

Aceata piatra induce o atitudine pozitiva si curajoasa, sub influenta sa, mintea devenind mai lucida, putandu-se concentra usor. Datorita efectelor sale protectoare, rubinul te ajuta sa devii mai puternic, amplifica pasiunea si stimuleaza entuziasmul.

Descopera intreaga colectie
Iulie - Rubin | Roxannes.ro
August - Peridot | Roxannes.ro

August - Peridot

Peridotul, piatra lunii de nastere august, creste increderea in sine si asertivitatea, alunga invidia, resentimentele, dispretul si mania si reduce stresul.

Aceasta piatra este un purificator foarte puternic pentru corp si minte. Ea te invata sa te detasezi de influentele exterioare si sa astepti calauzire numai de la sinele tau superior. Elimina tiparele negative si vechile vibratii, permitand accesarea unor noi frecvente.

Imbunatateste increderea si afirmarea de sine, fara sa amplifice agresivitatea, motiveaza cresterea spirituala si ajuta la realizarea schimbarilor necesare pentru tine. Te invata sa te ierti pe tine insuti si promoveaza claritatea si bunastarea psihologica.

Descopera intreaga colectie

 

Septembrie - Safir (Sapphire)

Safirul (Sapphire) din septembrie promoveaza intelepciunea, calmeaza si focalizeaza mintea, eliminand gandurile rele si tensiunile mentale.

Aceasta piatra confera pace mentala si seninatate, contribuind astfel la alinierea planului fizic cu cel mental si spiritual, restabilind echilibrul in interiorul corpului. Este o piatra a linistii care te ajuta sa ramai pe calea spirituala.

Safirul alunga depresia si confuzia spirituala si stimuleaza puterea de concentrare. Aduce prosperitate si atrage tot felul de daruri, elimina frustrarile si faciliteaza expresia de sine si exprimarea adevarului personal.

Descopera intreaga colectie
Septembrie - Safir | Roxannes.ro
Octombrie - Opal | Roxannes.ro

Octombrie - Opal

Bijuteriile decorate cu Opal, destinate nativilor lunii octombrie, vor stimula originalitatea si creativitatea dinamica, permitandaccesarea si exprimarea sinelui superior.

Opalul este o piatra delicata, cu vibratii rafinate, care absoarbe si reflecta. Recepteaza gandurile si sentimentele, le amplifica, apoi le returneaza sursei din care au provenit. Este o piatra karmica care te invata ca tot ceea ce emiti, se intoarce inapoi la tine.

Amplifica pretuirea de sine si te ajuta sa iti intelegi potentialul, confera flexibilitate si spontaneitate. A fost intotdeauna asociat cu iubirea si pasiunea, cu dorinta si erotismul. Este o piatra seducatoare care intensifica starile emotionale si elimina inhibitiile.

Descopera intreaga colectie

Noiembrie - Topaz

Topazul, specific lunii noiembrie, emite energie luminata si plina de bucurie, este o piatra blanda si empatica ce directioneaza energia catre locurile care au nevoie de ea. Alina, vindeca, stimuleaza, incarca cu energie, motiveaza, promoveaza adevarul si iertarea.

Scoate la lumina resursele interioare, lumineaza calea, conduce la increderea in Univers care iti permite sa pui accentul pe "a fi", nu pe "a face". Alunga indoiala si incertitudinea.

Aceasta piatra te ajuta sa iti descoperi comorile interioare, te face sa te simti increzator si generos. Negativitatea nu poate rezista in preajma energiei stralucitoare a topazului. Reprezinta un sprijin excelent in plan emotional, stabilizand emotiile si amplificand receptivitatea la iubire.

Descopera intreaga colectie
Noiembrie - Topaz | Roxannes.ro
Decembrie - Zirconiu Albastru | Roxannes.ro

Decembrie - Zirconul Albastru (Blue Zircon)

In ultima luna a anului, Zirconul Albastru (Blue Zircon) este o piatra minunata pentru purificare si vindecare, promoveaza iubirea neconditionata de sine si de semeni, armonizeaza natura spirituala cu Pamantul.

Aceasta piatra intareste vointa si tenacitatea, stimuleaza claritatea gandirii si contribuie la delimitarea lucrurilor cu adevarat importante de cele neimportante.

Protejeaza impotriva vrajilor, blestemelor si deochiului, alunga spiritele rele si cosmarurile. Alunga stresul, aduce vise frumoase, ajuta la o intelegere mai buna a realitatii, amplifica capacitatea de a transforma gandurile in fapte si ajuta la identificarea solutiilor eficiente pentru realizarea dorintelor.

Descopera intreaga colectie
Atunci cand alegi Bijuterii Birthstone drept cadou, nu vei da gres cu pietrele si cristalele norocoase, predestinate in mod special celor dragi!
Suntem onorati sa fim o parte din povestea ta de viata!