Ingrijire si garantie

EXCLUSIVITATE, AUTENTICITATE

Roxanne's Jewellery & Giftware este distribuitor exclusiv autorizat pentru toate marcile pe care le comercializeaza. Roxanne's reuneste in portofoliul sau numai produse originale, de calitate premium, certificate de brandurile ale caror nume le poarta. Roxanne's garanteaza calitatea si originalitatea bijuteriilor achizitionate de pe site-ul www.roxannes.ro sau din showroom-ul nostru, realizarea acestor produse respectand cele mai stricte norme internationale de siguranta si fiabilitate, fiind supuse unui control de calitate extrem de riguros.

SFATURI PENTRU INTRETINEREA BIJUTERIILOR

Cristalele Swarovski, cristalele Preciosa, cristalele de Cubic Zirconia (CZ), pietrele semipretioase si emailul sunt materiale delicate care trebuie tratate cu mare grija, metalul de baza (alama sau argint) poate fi placat cu metale pretioase si fiecare cristal sau element natural este aplicat individual. Va rugam sa respectati sfaturile de mai jos, pentru a evita astfel daunele aduse produsului si pentru a beneficia de perioada de garantie:

  • pastrati bijuteria in ambalajul original sau intr-un saculet dintr-un material moale pentru a evita zgarieturile;
  • pastrati bijuteria individual, nu impreuna cu alte bijuterii, pentru a evita zgarierea;
  • stergeti periodic produsul cu o carpa moale pentru a-i mentine stralucirea originala dar nu frecati suprafetele sale sau cristalele/pietrele; nu curatati cu apa, solutii de curatare, alcool;
  • scoateti-va bijuteriile inainte de culcare, nu dormiti cu ele, pentru a evita uzura din timpul frecarii lor in timpul somnului;
  • scoateti-va bijuteriile inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni;
  • nu este indicata expunerea directa a bijuteriei la surse de caldura cum ar fi foc deschis, apa clocotita, sauna, plaja sau expunerea la dispozitive cu aer cald (uscatoare de maini, uscatoare de par);
  • evitati fortarea carabinei de inchidere a lanturilor, bratarilor, colierelor, precum si sistemul de inchidere a cerceilor;
  • scoateti-va bijuteriile inainte de efectuarea treburilor casnice;
  • bijuteriile reglabile vor fi marite sau micsorate cu atentie si delicatete, pentru a evita fortarea sau ruperea lor;
  • evitati loviturile bruste si contactul cu materiale aspre sau abrazive.

CERTIFICATUL DE AUTENTICITATE SI GARANTIE ROXANNE'S JEWELLERY

Alaturi de bijuteriile cumparate din boutique-ul Roxanne's vei primi, in forma originala, Certificatul de Origine de la producator, precum si Certificatul de Autenticitate si Garantie Roxanne's, insotit de sfaturi utile pentru intretinerea produselor:

Ingrijire si garantie | Roxanne's Jewellery

Magazinul Roxanne’s - Jewellery & Giftware este oficial autorizat sa comercializeze toate produsele sale. Bijuteriile sunt autentice, create manual cu maiestrie artizanala rafinata.

Bijuteriile sunt, dupa caz, placate cu metale pretioase - aur de 18K sau 24K, argint 925, rodiu, decorate cu cristale Swarovski, cristale Preciosa (de Bohemia), zirconii CZ, pietre semipretioase si acoperite cu email pictat manual. Eventualele mici imperfectiuni reprezinta dovada ca produsele sunt realizate manual si confera unicitate fiecarui produs in parte.

Bijuteriile din brandul “Mariana Jewellery” beneficiaza de garantie pe viata, iar celelate biijuterii placate au perioada de garantie de 90 de zile. Bijuteriile neplacate, cele din matase, precum si bijuteriile pentru copii beneficiaza de garantie 30 de zile. Garantia pentru mecanismul ceasurilor este de 12 luni.

Roxanne’s Jewellery & Giftware este detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr. 9803/24.10.2016, pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase. Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul ANPC si Marca de Responsabilitate Roxanne's (RXN) care garanteaza autenticitatea si calitatea metalului pretios utilizat. Termenul de garantie pentru produsele din argint (mai putin cele pentru copii) este de 90 de zile de la data cumpararii.

Garantia se acorda doar in situatia in care caracteristicile produsului nu corespund cu specificatiile sau atunci cand se descopera defecte de fabricatie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si OG 21/1992. Nu se poate invoca garantia in situatia ultilizarii improprii sau incorecte a bijuteriei (de ex. urme de lovituri pe montura metalica, zgarieturi ale cristalelor, emailului sau ale monturii metalice, email sau cristale sparte sau ciobite, decolorari ale partilor placate sau ale emailului datorate contactului cu produse chimice ori transpiratie acida, semne evidente de uzura, rupere, etc.). Este firesc sa se produca mai multa oxidare in zonele de contact cu pielea persoanelor care transpira mult, cu un nivel ridicat de acid uric sau care utilizeaza unele medicamente speciale. Acest lucru nu se poate considera defect de fabricatie.

CONDITII PENTRU ACORDAREA GARANTIEI

Bijuteriile noastre sunt verificate inainte de livrare din punct de vedere al calitatii si conformitatii. Garantia se acorda doar pentru defecte de fabricatie conform legii si nu pentru cele rezultate din actiuni incorecte pentru acest tip de produse, care le pot deteriora. Nu se acorda garantie pentru:

  • expunerea bijuteriei la substante chimice, cosmetice, creme si lotiuni, piscina sau baie;
  • deteriorarea / deplacarea bijuteriei in timpul unor activitati fizice de contact, treburi casnice sau care au ca rezultat transpiratia abundenta;
  • rupere, zgarieturi, lovituri, indoiri cauzate de uzura generala sau de folosirea incorecta;
  • uzura survenita in urma purtarii bijuteriilor in timpul somnului;
  • pastrarea neconforma a bijuteriei in mediu umed sau excesiv de cald - nu este indicata expunerea directa a bijuteriei la surse de caldura cum ar fi foc deschis, apa clocotita, sauna, plaja sau expunerea la dispozitive cu aer cald (uscatoare de maini, uscatoare de par);
  • zgarierea sau sparegerea cristalelor/pietrelor semipretioase (cristalele/pietrele sunt produse consumabile si, conform legii, nu au garantie);
  • folosirea incorecta si brutala a elementului de deschidere si inchidere a bijuteriilor;
  • repararea sau modificarea bijuteriilor de catre persoane neautorizate.

Garantia acopera defectele de fabricatie, insa nu acopera neglijenta si uzura bijuteriilor.

Pentru a beneficia de garantia produsului, acesta trebuie sa fie insotit de Bonul fiscal / Factura si de Certificatul de Garantie. Nu se acorda garantia in situatia in care nu se prezinta aceste documente. In cazul bijuteriilor Mariana, timpul de asteptare a reparatiilor poate creste, datorita faptului ca bijuteriile se intorc la furnizor pentru o reparatie profesionista. De indata ce revin la noi, vei fi anuntat. Dupa trimiterea prin curier a bijuteriilor pentru reparat, clientul va primi fisa de reparatii si va fi informat despre toate aceste detalii si isi va da acordul pentru aceste proceduri.

Pentru reparatii in perioada de garantie, doar costurile de transport la / de la sediul nostru se vor face pe cheltuiala clientului. Restul cheltuielilor de reparatii intra in sarcina Roxanne's Jewellery & Giftware. Reparatiile nu pot fi predate / ridicate personal, ele pot fi acceptate doar prin trimiterea lor la / de la adresa de mai jos.

Adresa la care trebuie sa trimiti bijuteriile pentru reparatii:

CONNECTIBUSS SRL

Str. Matei Basarab nr. 14

Voluntari, jud. Ilfov, cod postal 077190

tel. 0749 22 88 55

Deoarece trimiterea reparatiilor pana la sediul nostru se face pe cheltuiala clientului, poti alege orice curier doresti, singura conditie este livrarea la adresa de retur. Nu ridicam coletele din alte locatii (de exemplu oficii postale) si de aceea iti recomandam sa nu trimiti cu Posta Romana sau cu alte servicii de curierat care nu livreaza la adresa. Nu primim personal bijuteriile pentru reparat, te rugam sa le trimiti doar prin curier.

Iti reamintim ca acest transport se face pe cheltuiala clientului. Coletele care vor sosi cu plata ramburs nu vor fi acceptate.

Si nu uita: ingrijirea adecvata si depozitarea corecta a bijuteriilor vor contribui la mentinerea in timp a stralucirii, frumusetii si aspectului lor initial!