Handmade Process

"Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra."

PABLO PICASSO

De secole, realizarea manuala a bijuteriilor si obiectelor decorative s-a transmis din tata in fiu si s-a practicat la nivel de arta. Dintotdeauna, produsele obtinute prin acest procedeu au fost sinonime cu unicitatea, calitatea si aspectul final elaborat.

De aceea, Roxanne’s a cautat in toate colturile lumii astfel de mici opera de arta, reunindu-le in acest boutique exclusivist, asemeni unei expozitii de valori estetice.

Bijuterii Handmade 1 | Roxanne's Jewellery


Bijuterii Handmade 2 | Roxanne's Jewellery

Venite din Israel (patria recunoscuta a celor mai faimosi bijutieri), Italia (cu familii renumite de artisti din domeniu), Rusia (locul de unde opera lui Carl Faberge a ajuns sa fie apreciata in toata lumea), Marea Britanie (unde Regalitatea si-a pus puternic amprenta asupra calitatii si rafinamentului), Austria (celebra, incepand cu 1895, prin brand-ul Swarovski®), produsele noastre handmade se diferentieaza categoric prin stilul si valoarea lor artistica.


Fiecare piesa sub brandul Mariana Jewellery este lucrata manual, la cele mai inalte standarde. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, bijuteriile fiind placate cu aur roz de 24 carate, argint Silver Sterling 925 sau rodiu. Pentru a da bijuteriilor sale aspectul de mici opere de arta purtabila, Mariana foloseste cristale si pietre semipretioase taiate manual, precum si bine-cunoscutele cristale si perle Swarovski si cristale Preciosa (de Bohemia), intr-o gama inepuizabila de culori si nuante.

Datorita calitatii lor exceptionale, bijuteriile Mariana beneficiaza de GARANTIE PE VIATA. Prin urmare, producatorul se obliga sa acorde asistenta nelimitata pentru toate produsele sale.


Bijuterii Handmade 3 | Roxanne's Jewellery


Produse premium originale | Roxanne's Jewellery

"Originalitatea este suprema valoare", spunea MIHAI RALEA - FILOZOF.

Asa credem si noi.

Tocmai de aceea, intr-o lume in care goana dupa chilipiruri pare sa fie alegerea comerciantilor de astazi, Roxanne’s indrazneste sa fie boutique-ul diferit, unic in felul sau, care reuneste mii de produse de cea mai inalta calitate si originalitate, certificate de brand-urile ale caror nume le poarta.


Am impus pe piata romaneasca de bijuterii fashion cele mai noi tendinte, prin creatii ale designerilor celebri la nivel international. Ii inspiram pe clientii nostri sa iasa din anonimat prin accesorizarea cu produse unice, cu personalitate si de calitate premium. Suntem una dintre cele mai mari destinatii de fashion jewellery, cu o selectie impresionanta de peste 3000 de produse originale de la branduri de top din toata lumea, importate in Romania in exclusivitate. Ne adresam in special femeilor, de orice varsta, atat tinerelor exuberante si nonconformiste, cat si doamnelor sofisticate, elegante, in cautarea unor piese speciale care sa le evidentieze distinctia si unicitatea.

Diversitatea colectiilor, modelelor, combinatiilor de culori si bogatia ofertei noastre, a transformat Roxanne's Jewellery & Giftware in locul preferat de cei care prefera produse irepetabile, de calitate ireprosabila.

Cu peste 3000 de produse comercializate, mii de clienti multumiti si un numar din ce in ce mai mare de fani pe retelele de socializare (peste 29.000 de fani pe Facebook), Roxanne’s a ajuns in prezent un jucator cheie pe piata romaneasca de fashion jewellery, adevarata inspiratie pentru cei care isi doresc produse de designer originale, produse premium la preturi fara concurenta.

"Calitatea nu este niciodata un accident, ea este intotdeauna rezultatul intentiilor marete, efortului sincer, orientarii inteligente si executiei abile; ea este alegerea inteleapta dintre mai multe alternative."

WILLA A. FOSTER