Partener B2B

IATĂ DE CE AR TREBUI SA DEVII PARTENER OFICIAL ROXANNE'S

Partener B2B | Roxannes.ro

Te diferențiezi de concurenții tăi

Suntem recunoscuți că oferim produse unice de calitate, la un preț accesibil. Când clienții descoperă produsele Roxanne’s își vor dori mai multe, își vor compune seturi și vor deveni clienți fideli. Aceste review-uri sunt primite de la toți clienții care au dorit să ne împărtășească opiniile, în urma achiziției produselor noastre: https://www.roxannes.ro/marturii-clienti

Pe măsură ce colaborarea noastră se va dezvolta, poți primi acces la un sistem de comenzi care îți va permite compunerea unor colecții personalizate doar pentru businessul tău.

Contacteaza-ne
Partener B2B - diferentiaza-te | Roxannes.ro
Partener B2B - creste-ti profitul | Roxannes.ro

Îți crești rapid profitul distribuind bijuteriile unice Roxanne's

Anunță-ți clienții că ești partener Roxanne’s Jewellery și vei vedea cum vânzările încep să îți crească! Te ajutăm să fii cât mai aproape de cumpărători, prezentându-te pe paginile noastre de social media, blog si pe site-ul nostru roxannes.ro!

Odată ce devii partener Roxanne’s, este foarte simplu pentru tine să comanzi direct de pe site, logându-te în contul tău și beneficiind automat de discount-urile tale speciale de wholesaler.

Devino Partener B2B

Ții pasul cu ultimele trenduri internationale din Fashion Jewellery

Alături de noi vei putea fi exponentul celor mai recente tendințe de pe piața Fashion Jewellery, vei afla cele mai noi informații din domeniu și vei putea pune la dispoziția clienților tăi ultimele colecții de bijuterii de designer.

Inscrie-te acum
Partener B2B - tine pasul cu trendurile | Roxannes.ro
Partener B2B - acumuleaza beneficii in clubul de fidelitate | Roxannes.ro

Acumulezi beneficii în Clubul de Fidelitate Roxanne's

Devenind partenerul nostru B2B, nu numai că vei beneficia de prețuri și discounturi speciale de Distribuitor, dar toate achizițiile tale se vor transforma și în beneficii în Clubul de Fidelitate Roxanne's!

Alatura-te acum