Metode de plata

Plata Ramburs

Poti plati ramburs: numerar/cash curierului in momentul livrarii produsului (+5 RON). Platesti curierului Fan Courier, SameDay sau DPD si primesti in schimb o chitanta, ca dovada a platii. Pentru a evita taxa de 5 RON pentru ramburs iti recomandam sa alegi plata online.

In baza contractelor comerciale semnate cu www.roxannes.ro, S.C. Fan Courier Express SRL si Dynamic Parcel Distribution SA (DPD) - firmele de curierat care vor livra produsele, sunt imputernicite sa incaseze contravaloarea coletelor expediate si facturate de www.roxannes.ro. Codul fiscal permite acest lucru potrivit art. 129(3) lit.e).

Plata cu card bancar

Poti alege plata online, direct pe site, prin card bancar la plasarea comenzii. In aceasta situatie, vei fi redirectionat catre pagina de validare a procesatorului de plati MobilPay (Netopia) pentru efectuarea platii.

Daca ai ales metoda de plata "Plata prin card - MobilPay / Plata in rate" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Daca totul pana aici merge bine, suma aferenta tranzactiei este debitata din contul tau si vei primi o notificare in acest sens.

Plata in rate fara dobanda

Iti oferim posibilitatea platii in rate fara dobanda prin cardul tau de credit, putand beneficia de pana la 6 rate. Ai posibilitatea sa-ti cumperi tot ceea doresti prin carduri de cumparaturi in rate. Iti punem la dispozitie un program de plata in rate prin intermediul urmatoarelor institutii bancare : Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance. Pentru asta, vei fi redirectionat catre pagina de validare a procesatorului de plati, MobilPay (Netopia).

Plata se face in aceleasi conditii ca orice plata cu cardul, mecanism explicat mai sus.

Transfer bancar

Dintre optiunile de plata pe care ti le punem la dispozitie poti alege si varianta efectuarii platii prin transfer bancar. In aceasta situatie, comanda va fi predata spre livrare numai in momentul incasarii contravalorii ei. Aceasta varianta de plata poate intarzia livrarea in functie de timpul procesarii platii.

Pentru comenzile platite partial din wallet nu se accepta ca punctele folosite sa depaseasca mai mult decat jumatate din valoarea comenzii (plata din wallet poate fi egala sau mai mica cu jumatate din valoarea cumparaturilor).

Pentru comenzile in strainatate se accepta doar plata online.