CERCEI CANDELABRU

CERCEI CANDELABRU

Cercei Candelabru


Supradimensionati, in varianta de Cercei Statement, dar totodata cu design fin, cerceii candelabru sunt acei cercei lungi care iti vor pune in evidenta frumusetea in ocazii speciale.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita

Populari, asa cum sunt astazi, cerceii candelabru dateaza din sec. al V lea I.H., iar primele descoperiri arheologice atesta originea lor din Grecia Antica, unde au fost scoase la iveala modele de cercei lungi din aur filigranat. Alte elemente din aur si email au fost descoperite si pe coasta de est a Turciei, sec. al III lea I.H. Alte exemple de cercei statement cu smaralde, safire si perle au fost datate in anul 600 e.n.


Este fascinant sa vezi cum aceste modele impresionante de cercei candelabru s-au schimbat de-a lungul veacurilor. Se pare ca regele George al VI-lea al Angliei si sotia sa, regina Elizabeth, au fost de acord asupra stilului regal din 1947. Atunci i-au oferit fiicei lor, printesa Elizabeth, acum regina, cercei candelabru cu diamante drept cadou de nunta. In noaptea in care sotul ei a fost ales presedinte in 2008, Michelle Obama si-a facut prima aparitie ca prima doamna, purtand o pereche uimitoare de cercei candelabru din aur alb, incrustata cu diamante.


Cererea mare, constanta, pentru acest tip de cercei, arata pastrarea lor in trend de-a lungul timpului, pentru accesorizarea celor mai frumoase tinute. Cerceii candelabru se afla in continuare in centrul evenimentelor speciale dar pot, de asemenea, accesoriza destul de usor perechea preferata de jeansi. Chiar daca raspandirea mare a acestor cercei candelabru si lungimea lor, uneori dramatica, par a fi chiar acasa pe covorul rosu, popularitatea colectiilor de cercei lungi Roxanne's demonstreaza ca nu trebuie sa traiesti la Hollywood pentru a arata ca un adevarat VIP.