Povestea Mariana Jewellery


Povestea Mariana Jewellery - citat | Roxannes.ro

"Pentru mine, creativitatea incepe mereu prin culoare. Ne exprimam prin cuvinte, dar spiritul nostru vorbeste in culori."

MARIANA RAVID - DESIGNER BIJUTIER

Bijuterii cu Garantie pe Viata

Nascuta in 1952 din parinti artisti, de meserie palarieri, Mariana Ravid studiaza timp de 4 ani tehnica productiei bijuteriilor la Jewelry-Goldsmith School.

Influentata profund inca din copilarie de bunicul sau, el insusi bijutier, designerul israelian de bijuterii si-a exprimat prin creatiile sale, incepand cu 1997, calitatile native de combinare a culorilor si perfecta imbinare dintre vechi si nou, pietre semipretioase si cristale Swarovski, dintre material si spirit.

De atunci, piesele sale originale, unice si cu tenta exotica, s-au impus mai intai pe piata din Israel si apoi pe cea internationala de fashion jewellery sub brandul "Mariana", fiind prezente in intreaga lume: SUA, Canada, Europa, Africa de Sud, Asia, Australia si Noua Zeelanda.

Descopera toate bijuteriile Mariana
Povestea Mariana Jewellery - bijuterii | Roxannes.ro
Povestea Mariana Jewellery | Roxannes.ro

Convingerea Marianei

"Asa cum muzica ne incanta auzul, culoarea ne bucura ochii."

Simtul ei excelent pentru stil si culoare a facut din acest brand un succes international. Mariana se exprima printr-o nesfarsita varietate de culori si materiale. Bijuteriile Mariana sunt create special pentru a fi purtate de femei care stiu ce vor, puternice si care ies mereu din multime.

Bijuterii Handmade in Israel

Fiecare piesa in parte este lucrata manual, la cele mai inalte standarde, in fabrica sa din Israel, patria celor mai exclusiviste creatii din domeniu. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, bijuteriile fiind placate cu aur roz de 24 carate, argint Silver Sterling 925 sau rodiu.

Pentru a da bijuteriilor sale aspectul unor mici opere de arta purtabila, designerul israelian foloseste cristale si pietre semipretioase taiate manual, precum si bine-cunoscutele cristale si perle Swarovski si cristale Preciosa (de Bohemia), intr-o gama inepuizabila de culori si nuante.

Citeste aici mai multe despre procesul de fabricatie handmade.

Varietatea creatiilor Mariana Jewellery

Designul Marianei atrage femeia la orice varsta, atat tanara exuberanta, cat si doamna sofisticata in cautarea unor piese speciale care sa-i evidentieze frumusetea naturala.

Exista combinatii practic nelimitate de monturi si modele sofisticate Made with Crystals from Swarovski® si pietre semipretioase (numai Mariana Jewellery poate ajunge la peste 60.000 de variante de combinatii de modele, culori, cristale si pietre semipretioase).

Povestea Mariana Jewellery | Roxannes.ro

Bijuterii Inspirate din Natura

Colectiile Mariana Jewellery, influentate de elemente din natura, isi revarsa energia buna, pozitiva asupra celor care le poarta. Iata doar cateva dintre mineralele naturale folosite si semnificatia lor: quartzul roz (piatra iubirii), aquamarinul (curaj si protectie), ametistul (piatra pacii si rezistentei), quartzul clar, incolor (piatra puterii), carnelianul (pasiune si sexualitate), perla (reduce stresul), citrina (piatra norocoasa a comerciantului), etc.

Mariana Jewellery - Affordable Luxury

Bijuteriile Mariana au PRETURI FOARTE COMPETITIVE in raport cu calitatea oferita, adaptate pietei romanesti. Sunt produse handmade la preturi mai mici decat multe dintre produsele de serie de pe piata sau decat bijuterii neplacate, din otel, de exemplu.

In plus, datorita calitatii lor exceptionale, bijuteriile Mariana beneficiaza de GARANTIE PE VIATA. Prin urmare, producatorul se obliga sa acorde asistenta nelimitata pentru toate produsele sale.

Roxanne's Jewellery & Giftware este distribuitor exclusiv al brandului Mariana Jewellery.


Vino alaturi de noi si descopera ultimele tendinte de pe piata Fashion Jewellery!