Povestea Rebeca >M

"Frumusetea este o arma, modestia este eleganta, iar accesoriile sunt stiinta!”

COCO CHANEL

Bijuterii cu Pietre Semipretioase

Rebeca >M este o poveste cu atingere magica ce vine dintr-un tinut privilegiat de natura, care va fermeca femeia in general si femeia moderna, puternica, independenta, in special. Unicitatea produselor sale, handmade in Brazilia, originalitatea si calitatea premium sunt rezultatul mai multor ani de expertiza, a dragostei fata de frumos si a designului contemporan cu touch clasic. Rebeca >M introduce in premiera colectii bazate pe o adanca ideologie spirituala, centrate pe wellness. Gustul pentru formele naturale si culoare, capacitatea de a intrepatrunde, in perfecta armonie, materiale diferite, aduc brandul Rebeca >M, inca din 1985, in prim planul industriei de fashion wellness jewellery, cu linii si colectii individualizate, atat prin stil cat si prin materialul folosit.

Descopera toate bijuteriile
Povestea Rebeca <M 1 | Roxannes.ro
Povestea Rebeca <M 2 | Roxannes.ro
Povestea Rebeca <M 3 | Roxannes.ro

Armonie si Energie Pozitiva

Vom beneficia de energia necesara armonizarii corpului nostru purtand bijuterii wellness cu pietre semipretioase naturale, cu putere tamaduitoare si proprietati metafizice, care ne vor deshide inima si ne vor aduce bucurie si energie pozitiva.

Povestea Rebeca <M Secret Stone Collection | Roxannes.ro

Colectia Secret Stone

Aceasta linie de bijuterii fashion decorate cu pietre semipretioase s-a nascut din dorinta de a da femeii posibilitatea de a fi diferita in fiecare zi. Incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic lasa la latitudinea acesteia alegerea pietrelor naturale potrivite in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate.

Este modalitatea perfecta de a-ti actualiza cu usurinta look-ul!

Descopera toata colectia

Colectia Angel Caller | Healing Stones

Pandantivele Angel Callers sunt piese unice, bijuterii wellness realizate manual in Brazilia si pot fi purtate si ca amulete pentru protectie.

7 pietre, 7 sensuri. Cele 7 pietre semipretioase, slefuite manual, fiecare cu proprietati speciale, sunt darul perfect pentru tine sau pentru o persoana draga, deoarece, nu numai ca aduc noroc si protectie, dar sunetul si culoarea au proprietati speciale de vindecare.

Descopera toata colectia
Povestea Rebeca <M Angel Caller Collection | Roxannes.ro
Povestea Rebeca <M Colectia de pietre semipretioase | Roxannes.ro

Colectia de Pietre Semipretioase

Pietrele semipretioase ce decoreaza bijuteriile Rebeca >M sunt exploatate in Brazilia, acolo unde sunt si prelucrate, taiate si finisate manual.

Indiferent daca doresti sa iti cresti increderea in sine, sa reinnoiesti creativitatea sau pur si simplu sa aduci mai multa pozitivitate in viata ta, alege piatra de care esti atrasa cel mai mult si, astfel, iti vei putea folosi energia personala.

Descopera toata colectia
Roxanne's Jewellery & Giftware este distribuitor exclusiv al brandului Rebeca >M


Vino alaturi de noi si incarca-te cu energia pozitiva a acestor fascinante bijuterii wellness!