Povestea Rebeca >M

"Daca vrei sa afli secretele Universului, gandeste in termenii energiei, frecventei si vibratiei.”

NIKOLA TESLA


Povestea bijuteriilor noastre s-a nascut din determinare si entuziasm.

Misiunea Rebeca>M este de a transforma pietrele naturale in accesorii de moda si stil. Valorile noastre apartin unei afaceri de familie care a crescut incepand cu 1985 datorita creatiilor apreciate la nivel international, dezvoltate de echipa noastra interna de designeri, precum si proceselor complexe de productie bazate pe inovatia tehnologica si care respecta cele mai inalte standarde de calitate (de la taierea pietrei, productia metalelor, procesele galvanice si finisarea manuala calitativa). In prezent, suntem printre cele mai mari fabrici de piatra naturala din America Latina care se adreseaza distribuitorilor nostri exclusivi din Brazilia si alte tari din America Latina, Statele Unite si Europa.

Povestea Rebeca <M proiectare bijuterii | Roxannes.ro

Rebeca >M creeaza Bijuterii Wellness

Ne dorim sa punem in valoare frumusetea si farmecul pietrelor naturale prin numeroase modele de bijuterii si tipuri de taiere care vor evidentia, fiecare in felul sau, frumusetea unica a pietrelor semipretioase.

Bijuteriile Rebeca>M sunt proiectate si mai apoi realizate cu dragoste in fabrica noastra din Rio Grande Do Sul, Brazilia. Creatia fiecarui model este un adevarat proiect: ne intereseaza cu adevarat ce va evoca, cum va inspira, cum va energiza si cum te va bucura. Bijuteriile noastre wellness sunt destinate celor care au nevoie de inspiratie, vindecare si energie, de aceea sunt decorate cu pietre semipretioase renumite pentru proprietatile lor energetice, de vindecare si purificare.

Bijuterii cu Pietre Semipretioase

Rebeca >M este o poveste cu atingere magica ce vine dintr-un tinut privilegiat de natura, care va fermeca femeia in general si femeia moderna, puternica, independenta, in special. Unicitatea produselor sale, handmade in Brazilia, originalitatea si calitatea premium sunt rezultatul mai multor ani de expertiza, a dragostei fata de frumos si a designului contemporan cu touch clasic. Rebeca >M introduce in premiera colectii bazate pe o adanca ideologie spirituala, centrate pe wellness. Gustul pentru formele naturale si culoare, capacitatea de a intrepatrunde, in perfecta armonie, materiale diferite, aduc brandul Rebeca >M, inca din 1985, in prim planul industriei de fashion wellness jewellery, cu linii si colectii individualizate, atat prin stil cat si prin materialul folosit.

Descopera toate bijuteriile
Povestea Rebeca <M 1 | Roxannes.ro
Povestea Rebeca <M 2 | Roxannes.ro
Povestea Rebeca <M 3 | Roxannes.ro

Armonie si Energie Pozitiva

Vom beneficia de energia necesara armonizarii corpului nostru purtand bijuterii wellness cu pietre semipretioase naturale, cu putere tamaduitoare si proprietati metafizice, care ne vor deshide inima si ne vor aduce bucurie si energie pozitiva.

Povestea Rebeca <M Secret Stone Collection | Roxannes.ro

Colectia Secret Stone

Aceasta linie de bijuterii fashion decorate cu pietre semipretioase s-a nascut din dorinta de a da femeii posibilitatea de a fi diferita in fiecare zi. Incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic lasa la latitudinea acesteia alegerea pietrelor naturale potrivite in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate.

Este modalitatea perfecta de a-ti actualiza cu usurinta look-ul!

Descopera toata colectia

Colectia Angel Caller | Healing Stones

Pandantivele Angel Callers sunt piese unice, bijuterii wellness realizate manual in Brazilia si pot fi purtate si ca amulete pentru protectie.

7 pietre, 7 sensuri. Cele 7 pietre semipretioase, slefuite manual, fiecare cu proprietati speciale, sunt darul perfect pentru tine sau pentru o persoana draga, deoarece, nu numai ca aduc noroc si protectie, dar sunetul si culoarea au proprietati speciale de vindecare.

Descopera toata colectia
Povestea Rebeca <M Angel Caller Collection | Roxannes.ro
Povestea Rebeca <M Colectia de pietre semipretioase | Roxannes.ro

Colectia de Pietre Semipretioase

Pietrele semipretioase ce decoreaza bijuteriile Rebeca >M sunt exploatate in Brazilia, acolo unde sunt si prelucrate, taiate si finisate manual.

Indiferent daca doresti sa iti cresti increderea in sine, sa reinnoiesti creativitatea sau pur si simplu sa aduci mai multa pozitivitate in viata ta, alege piatra de care esti atrasa cel mai mult si, astfel, iti vei putea folosi energia personala.

Descopera toata colectia
Roxanne's Jewellery & Giftware este distribuitor exclusiv al brandului Rebeca >M


Vino alaturi de noi si incarca-te cu energia pozitiva a acestor fascinante bijuterii wellness!