Pietre semipretioase

Colectia de pietre semipretioase este alcatuita din pietre naturale, originare din Brazilia, Regiunea Putinga - Statul Rio Grande do Sul, acolo unde sunt taiate si slefuite manual.

filtre
Piatra semipretioasa "Heart Blue Goldstone" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Piatra semipretioasa "Heart Tiger Eye" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Piatra semipretioasa "Heart Sodalite" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Piatra semipretioasa "Heart Blue Sky Agate" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Piatra semipretioasa "Heart Sunstone" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
"Geologii au o vorba: pietrele tin minte."

NEIL ARMSTRONG

Nimeni nu stie cand si cum au inceput oamenii sa foloseasca uimitoarele pietre semipretioase. Se pare, insa, ca au fost obiect de fascinatie din cele mai vechi timpuri deoarece ascund in ele energii telurice si cosmice acumulate de milioane de ani, care, odata iesite la lumina, radiaza in jur energie pozitiva. Bijuteriile cu pietre semipretioase au o putere la fel de mare ca si cele cu pietre pretioase.

Totodata, femeile poarta de mii de ani bijuterii cu pietre semipretioase pentru vindecare si reechilibrarea organismului. Si zodiile si-au gasit corespondenta in lumea cristalelor, in functie de culorile specifice si planetele guvernatoare.

Colectia de pietre semipretioase de care dispune aceasta gama unica sub brand-ul Rebeca >M este alcatuita din pietre naturale, originare din Brazilia, regiunea Putinga – statul Rio Grande do Sul, acolo unde sunt taiate si slefuite manual.

Folosite si pentru relaxare si meditatie, pentru armonie, echilibru si vindecare, acestea vor aduce bucurie si energie pozitiva.

Pietrele semipretioase sunt folosite pentru a activa, echilibra si amplifica energia chakrelor. Pietrele si cristalele energizeaza organismul, iar vindecarea se bazeaza pe credinta ca aceste pietre au o putere vindecatoare naturala care poate fi activata. In cazul pietrelor specifice chakrelor, vibratia fiecareia corespunde si rezoneaza cu un anumit centru energetic. Putem beneficia de energia necesara armonizarii corpului nostru fara a trebui sa consumam timp pentru aceasta, purtand bijuterii cu pietre semipretioase naturale cu putere tamaduitoare si proprietati metafizice care ne vor deschide inima.

Totodata, fiecare dintre cele 7 chakre este guvernata de legi spirituale, de cristale si pietre semipretioase pe care le putem utiliza pentru a cultiva o mai mare armonie, fericire si bunastare.

Calugarii tibetani cunosc de mii de ani secretele longevitatii, sanatatii si ale vitalitatii. Autovindecarea are loc de la interior spre exterior, iar mintea are un rol important in acest proces. Una dintre metodele cel mai des folosite este cristaloterapia, folosirea cristalelor si a pietrelor semipretioase naturale.

Bijuteriile Rebeca>M, prin incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic, lasa la latitudinea ta alegerea pietrelor naturale care ti se potrivesc in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate.

Pietrele naturale sunt foarte speciale, cu aspect individual. Suprafetele lor au de multe ori unele incluziuni care seamana cu fisuri, creand efecte care le transforma in piese unice. Aceste caracteristici nu sunt defecte.

Te invitam sa faci cunostinta cu Rebeca >M, sigur te vei indragosti de bijuteriile naturale!