In ce culori sa porti bijuteriile in sezonul Toamna-Iarna 2019-2020

In ce culori sa porti bijuteriile in sezonul Toamna-Iarna 2019-2020

Institutul Pantone din New York  anunta la fiecare sfarsit de an culorile oficiale ale anului urmator. Decizia se ia in urma unui sondaj, realizat in randul celor mai importanti designeri de moda si de amenajari interioare in ceea ce privește culorile pe care intentioneaza sa le foloseasca in domeniul lor in urmatorul an si motivele pentru care au ales aceste nuante. Suntem mandri sa va informam ca designerul israelian de bijuterii, Mariana Ravid (Casa de bijuterii Mariana Jewellery) face parte dintre acestia si are un cuvant de spus in ceea ce priveste trend-ul in moda.

In aceasta toamna, lista de culori recomandate de Pantone este una dintre cele mai bogate din ultimii ani.

Creatorii de moda consacrati nu au dorit sa se desparta de culorile jucause de vara. Astfel, in acest sezon rece vom purta culorile rosu, bordo, portocaliu-piersica, maro, roz tare, portocaliu intens, galben, albastru, verde. O multiudine de culori vii pentru o stare de spirit excelenta!

 

Chili Pepper este o nuanta de rosu picant care va stimula simturile. O bijuterie in culori Chili Pepper va fi, pe cat de senzuala, pe atat de moderna pentru sezonul toamna-iarna 2019-2020.

 

Biking Red – Ramanand in registrul de rosu, trecem la o nuanta mai inchisa, un bordo inspirat de tonurile ruginii ale frunzelor de toamna, cu ajutorul careia, vei straluci in orice moment in care vei purta bijuterii ce includ cristale Swarovski Siam, Burgundy, Garnet si pietere semipretioase de Carnelian.

 

Rupem putin ritmul nuantelor intense cu Crème de Pêche, nuanta calda, delicata si romantica sugerata de o piersica gustoasa de vara. Colectiile Roxanne’s de bijuterii decorate cu cristale Swarovski Rose Water Opal iti pun la dispozitie nenumarate variante si modele care nu vor putea fi ignorate, indifferent de momentul zilei si de vestimentatia pe care doresti sa o accesorizezi.

 

Tot o nuanta fina de piersica este si Peach Pink, o culoare gingasa si foarte feminina, cu ajutorul careia vei putea sa iesi in evidenta.

 

O alta culoare vedeta a sezonului Fall-Winter 2019-2020 sete de asemenea Rocky Road, un maro ciocolatiu, inspirit de culorile pamantului si ale frunzelor uscate la sfarsit de toamna.

 

O alegere ce nu poate fi ignorata este Fruit Dove, un roz care poate fi pata de culoare in accesorizarea ta din acest sezon. Prin adaugarea unei bijuterii in aceste nuante vei aduce un tribut verii care s-a incheiat si vei sparge barierele de culoare ale toamnei, neputand sa treci neobservata, indiferent de ocazie.

 

Sugar Almond este o nuanta apetisanta de migdala care se inspira din culorile clasice de toamna dar este indulcit de tonul caramelizat. Cu bijuterii in aceasta culoare nu ai cum sa dai gres in accesorizarea tinutelor tale in acest anotimp.

 

Dark Cheddar, un amestec original si jucaus de portocaliu si galben, nu este o culoare inchisa asa cum ne-am astepta conform numelui sau, dimpotriva este intensa si atragatoare, inspirata din aramiul frunzelor de toamna. Purtand bijuterii in aceasta culoare, vei fi raspandi o stare de bucurie si optimism in jurul tau.

 

Orange Tiger este nuanta vie de portocaliu care isi propune sa alunge monotonia zilelor reci. Energica, vie si activa dar si neobisnuita pentru perioada rece a anului, nuanta aceasta se afla la loc de frunte in topul culorilor sezonului toamna-iarna 2019-2020. Alege bijuterii in acest ton puternic si te vei simti mai binedispusa.

 

Daca pana acum s-a vorbit de culori “pamantene”, inspirate din natura tomnatica, este momentul sa aducem in prim plan tonurile galactice si astrale de care ne vom inconjura in acest sezon. Asadar, Galaxy Blue este o culoare “cereasca” intensa si expresiva cu ajutorul careia vei pute sa iti accesorizezi orice look. Este o nuanta care te va pune intr-o lumina originala, oriunde o vei purta.

 

Evening Blue este o culoare mai inchisa decat Galaxy Blue si te trimite cu gandul la un cer de noapte tarzie in care linistea si calmul domnesc nestingherite.

 

Un ton mai bland, Bluestone este versiunea “linistita” de albastru din acest sezon. Bijuteriile decorate cu cristale Swarovski Light Sapphire, Aquamarine si pietre semipretioase Blue Agate vor pune in evidenta orice tinuta si o vor transforma in una de mare impact, in trend.

 

Eden este propunerea Institutului Pantone in ceea ce priveste culoarea verde a sezonului. Inspirata de padurea de conifere, vesnic verde, aceasta nuanta optimista nu trebuie sa lipseasca din caseta ta de bijuterii. Alege bijuterii din colectia Emerald by Mariana Jewellery si te vei alinia trend-urilor acestui anotimp.

 

Guacamole este varianta de verde crud, imbogatita cu vitaminele necesare acestei perioade, un verde nutritiv si racoritor. Alege colectia Fern by Mariana Jewellery pentru un adaos de nutrienti binefacatori in sezonul rece!

 

Paloma este griul nemuritor, elegant, clasic, cu ajutorul caruia nu vei da gres in accesorizarea tinutelor tale. Este o culoare asortabila cu orice, prin urmare vei putea sa porti bijuterii in aceasta nuanta la mai multe haine din garderoba ta.

 

In final, dar nu in ultimul rand ca importanta, iti prezentam Vanilla Custard, o nuanta calda, discreta si delicioasa de alb-galbui. Este o culoare neutra, clasica, care poate fi folosita ca baza pentru realizarea de contraste cu celelalte nuante de mai sus. Bijuteriile cu astfel de cromatica, decorate cu pietre semipretioase de Amazonit si cristale Swarovski Sand Opal, vor fi foarte versatile si se vor pute asorta la orice vestimentatie.

 

Culoarea in voga a metalului ce se regaseste in bijuteriile in trend din acest an este Auriul. Daca anul trecut, culoarea metalica a sezonului a fost argintiul, tendintele pentru Toamna - Iarna 2019-2020 sunt clar in favoarea auriului, ceea ce recomanda alegerea bijuteriilor placate cu aur pentru accesorizarea tinutelor tale.

 

Asadar, in acest sezon ai multe optiuni cromatice pentru a-ti accesoriza cu succes tinutele, iar Mariana Jewellery este brandul de bijuterii recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai variat din acest punct de vedere. La noi, poti gasi cu usurinta orice combinatie de culori in trend, care ti se potriveste pentru Toamna-Iarna 2019-2020.

 

Speram ca am reusit sa te inspiram, astfel incat sa devii tu insati o inspiratie pentru cei din jur!

Taguri: