Curățare Bijuterii Swarovski - 5 Pași Simpli pentru bijuterii strălucitoare

Curățare Bijuterii Swarovski - 5 Pași Simpli pentru bijuterii strălucitoare

Cristalele Swarovski și bijuteriile decorate cu pietre, în general, reprezintă accesorii minunate, dar foarte delicate. Dacă te afli printre norocoasele persoane care dețin în propria colecție astfel de bijuterii și îți dorești să o păstrezi mereu curată pentru a te bucura de ea cât mai mult timp, echipa Roxanne’s ți-a pregătit câteva sfaturi despre cum sa ai grijă de accesoriile tale cu Swarovski.

Fiecare cristal este pus individual pe bijuterie, iar materialele din care sunt prelucrate sunt și ele foarte delicate. Aceste lucruri pot însemna doar faptul că trebuie să ai o grijă destul de mare atunci când porți, cureți sau depozitezi aceste bijuterii cu Cristale Swarovski.

 

Cu ce se curăță bijuteriile Swarovski?

 

 Aceasta este una dintre întrebările care apar adesea în mintea celor care poartă astfel de bijuterii sau care au de ceva timp în colecția personală diverse accesorii decorate cu Swarovski. Pașii esențiali pentru o îngrijire bijuterii adecvată îți vor fi prezentați în ghidul ce urmează:

  • Curățarea bijuteriilor Swarovski cu o cârpă uscată

 

Această metodă este cea mai bună pentru curățarea ușoară și întreținerea generală, fiind recomandat[ de către specialiști. Pur și simplu ține bijuteriile Swarovski într-o mână (poartă mănuși de bumbac pentru a evita lăsarea amprentelor digitale) și lustruiește ușor cristalele cu o cârpă moale sau folosește o lavetă îngrijire bijuterii, din bumbac, special destinată curățării bijuteriilor de acest fel, care nu lasă scame și care este perfectă pentru a îndepărta murdăria și praful.

Lustruiește fiecare cristal cu o mișcare lină, circulară, pentru a restabili strălucirea și frumusețea originale. Nu uita să folosești întotdeauna o ștergere ușoară pentru a evita pânza care se agăță de marginile metalice sau de cele mai ascuțite și să nu folosi niciodată obiecte dure pentru a îndepărta murdăria de pe cristale.


 

Detaliile de bază pentru îngrijire bijuterii

 


În afară de curățarea regulată a cristalelor Swarovski, există multe alte lucruri pe care le poți face pentru a-ți proteja și îngriji bijuteriile din cristal. Iată câteva sfaturi suplimentare despre cum să îți îngrijești bijuteriile și cum să le păstrezi cristalele într-o stare strălucitoare:

1. Evită contactul acestora cu produsele de înfrumusețare

2. Nu face duș cu bijuteriile cu cristale Swarovski

3. Nu intra în apă sărată cu ele

4. Nu le atinge de produse de curățare

5. Nu le depozita în locuri cu umezeală crescută


Chiar dacă în popor este adesea utilizată metoda clasică de curățare a bijuteriilor cu apă și săpun, folosind o perie mai mult sau mai puțin abrazivă, important de știut este faptul că această tehnică duce adesea la deteriorarea bijuteriilor – în special a celor cu pietre sau cristale.

Folosirea unor cârpe moi, profesionale și special create pentru a oferi strălucire bijuteriilor este recomandată atunci când îți dorești să te bucuri de accesoriile tale preferate, cât mai mult timp!

Mai mult decât atât, pentru a evita situațiile care pot duce la generarea unui aspect nepotrivit al bijuteriilor tale, recomandat este să renunți la purtarea lor atunci când faci treburi casnice, în timpul somnului și mai ales atunci când mergi la bazin pentru a înota sau când te bucuri de valurile mării. Clorul și sarea sunt doi dintre factorii ce duc la mătuirea cristalelor Swarovski.



Un mic pont de care doamnele și domnișoarele, iubitoare de bijuterii, ar trebui să țină cont, este legat de faptul că - accesoriile pe care vrei să le porți pe parcursul unei zile trebuie puse după ce s-au uscat loțiunile pentru corp, parfumurile sau alte diverse creme și sprayuri utilizate.


Acum că ai aflat mai multe de la echipa Roxanne’s despre curățarea bijuteriilor Swarovski, îngrijește corect fiecare cristal în parte! În acest fel te vei asigura că ai accesorii strălucitoare mult timp de acum înainte!

Taguri: