Bijuterii handmade – Cat de important este materialul din care sunt realizate?

Bijuterii handmade – Cat de important este materialul din care sunt realizate?

De la apritia lor si pana astazi, modelele de bijuterii handmade s-au diversificat extrem de mult, analizand materialele din care sunt realizate, dar si elementele decorative folosite la crearea acestora. 

Accesorizarea cu bijuterii handmade a fost din cele mai vechi timpuri considerata a fi iesita din tipare, si pe buna dreptate, pentru ca este deja cunoscut faptul ca bijuteriile obtinute prin acest procedeu, sunt caracterizate de unicitate, calitate si creativitate, ele devenind mici opere de arta.

Astazi, exista zeci de materiale din care oamenii aleg sa realizeze acest tip de bijuterii, iar posibilitatile nu se vor opri cu siguranta aici, din dorinta de a atrage publicul cu cele mai inedite materiale, puse in valoare prin intermediul bijuteriilor.

Cat de important este insa materialul din care sunt realizate bijuteriile handmade? Nu am putea da un alt raspuns decat: foarte important! De ce? Pentru ca altfel ele nu ar mai fi caracterizate de calitate, una din caracteristicile principale ale bijuteriilor handmade. Indiferent ca alegi sa cumperi bijuterii handmade online sau direct din magazin, tine cont de acest aspect.

 

Materialele alese pentru realizarea acestor bijuterii trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Mai mult decat atat, tipul materialului trebuie sa fie potrivit pentru o bijuterie. Suntem incantati adesea de bijuterii realizate din materiale la care nu te-ai fi asteptat si omitem sa ne gandim la aspecte extrem de importante, precum rezistenta acestora la factorii daunatori. Pentru o bijuterie, factor daunator poate fi chiar apa si nu trebuie sa ne gandim prea mult la cat de des ar insemna ca supunem bijuteriile acestuia.

Roxanne’s a adus impreuna bijuterii venite din Israel, Itaia, SUA, Rusia, Marea Britanie si Austria, bijuterii ce se diferentiaza prin stilul si valoarea artistica, dar si calitate, redata bineinteles de materialele folosite la realizarea acestora. Fiecare piesa din categoria de bijuterii handmade Roxanne’s este lucrata manual, la cele mai inalte standarde. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, bijuteriile fiind placate cu aur roz de 24 carate, argint Silver Sterling 925 sau aur antichizat. Pentru a da bijuteriilor aspectul unor mici opere de arta, designerii folosesc ca elemente decorative cristale si pietre semipretioase taiate manual.

Taguri: