Broșă cu cristale Swarovski: Ce modele sunt în tendință în 2021

Broșă cu cristale Swarovski: Ce modele sunt în tendință în 2021

Există mai multe moduri sofisticate și interesante de a purta broșe. Cu toate acestea, o broșă este un accesoriu pe care mulți dintre noi tind să-l eticheteze ca fiind depășit sau irelevant.

Broșa este una dintre cele mai versatile piese de accesorii. Gândește-te doar la alte accesorii, precum colierele care stau la baza gâtului, ceasurile fixate pe încheietura mâinii, cureaua care îți înconjoară talia și lista continuă. Majoritatea accesoriilor sunt limitate la o singură parte a corpului. Broșele, pe de altă parte, sunt accesoriile care pot fi plasate strategic oriunde pe ținutele noastre pentru a le oferi un pic mai multă personalitate și pot fi utilizate cu succes atunci când vrei să spui o poveste. Fie că porți una singură, o pereche de broșe sau mai multe, acestea sunt un accesoriu cu personalitate și pot fi foarte cool atunci când sunt stilizate corect.

 

Modele de broșe în tendință în 2021

 

O broșă este touch-ul magic, suprem și, ca atare, te va face să ieși în evidență cu siguranță. Fiecare femeie ar trebui să aibă mai multe broșe pentru a se afișa cu look-uri diferite, dar în orice caz, cel puțin una pentru rochia formală și alta pentru îmbrăcăminte casual trebuie să facă parte din cutia ta de valori. Așadar, iată câteva broșe în tendință pentru acest an:

    • Broșă cu cristale Swarovski gri – După cum a stabilit Pantone, una dintre culorile la modă în decursul anului 2021 este griul. Astfel, desigur că broșele cu pietre gri vor fi printre preferatele doamnelor și domnișoarelor, deoarece vor putea fi în trend folosind un simplu accesoriu prețios.


    • Broșă pietre semiprețioase galbene - O altă culoare stabilită ca fiind în tendință în 2021 este și galbenul! Așadar, dacă vrei să adaugi un plus de culoare și rafinament unei ținute, indiferent de eveniment – trebuie să alegi o broșă care are un detaliu de culoare galben.


    • Broșă cu cristale Swarovski verzi - O nuanță de verde este întotdeauna o amprentă fresh care poate scoate orice ținută din anonimat. Desigur, trebuie să ții cont de nuanțele pe care le are outfit-ul tău pentru a te asigura că verdele se potrivește și se asortează perfect! Specialiștii recomandă să utilizezi o broșă verde atunci când porți ținute care conțin articole în nuanțe de maro, portocaliu, verde-crud, galben, gri, crem, negru, alb-crem, maro-gălbui, gri, albastru-închis sau roșu.


    • Broșă Swarovski multicoloră - Ținutele formate dintr-o singură culoare au nevoie de o pată elegantă care să atragă atenția – așadar, este momentul potrivit pentru broșa aceea plină de nuanțe vii care te face să te simți unică! Orice doamnă trebuie să aibă o broșă colorată în cutia ei de valori pentru a o putea utiliza ori de câte ori este nevoie!


Sfaturi pentru purtarea unei broșe


Cu cât designul broșei tale este mai elaborat și unic, cu atât vei ieși mai mult în evidență.

- Asigură-te că materialul poate suporta greutatea broșei pe care o porți.

- Broșele sunt mai vizibile dacă contrastează cu fundalul.

- Hainele colorate strălucitoare se potrivesc cel mai bine cu broșele negre sau de culoare închisă. Broșele de argint și diamante se potrivesc cel mai bine cu o ținută de culoare neagră sau închisă; dacă vrei cu adevărat ca broșa ta să iasă în evidență - amintește-ți această regulă simplă.

- Experimentează și găsește modalități noi și neobișnuite de a purta broșele vechi.

 

Fiecare model de broșă este special și fiecare te va face să te simți unică. Scoate ținutele din anonimat și oferă-le un plus de personalitate cu broșe de la Roxanne`s!

Taguri: