-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

BIJUTERII GOTICE

BIJUTERII GOTICE

Bijuterii Gotice


Cu un design inspirat de simbolurile antice egiptene, celtice si crestine, colectia noastra de bijuterii gotice are la baza elemente conectate cu religia si crestinismul.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă


"Ceea ce ma atrage la bijuteriile vintage este ca au povesti si chiar daca nu le cunosc povestile, mi le pot imagina."


Mary Kay Andrews>


Simbolurile mistice reunite in Colectia Roxanne's de Bijuterii Gotice se invart in jurul crucii, semnul care se regaseste cu preponderenta in aceasta colectie.


Ankh este cunoscut sub numele de cruce egipteana care pare o cruce cu o bucla in partea superioara. Forma lui poate fi interpretata ca rasarit de soare, ca unitate a partilor opuse, ca masculin si feminin. Este un simbol prezent in selectia noastra de bijuterii gotice si bijuterii egiptene. Pentru superstitiosi, acest simbol va promova fertilitatea, intelepciunea, vindecarea si viata lunga.


De asemenea, Crucea Celtica, cunoscuta si sub numele de Cruce Solara, este un simbol care se regaseste si el in colectia de bijuterii gotice si bijuterii celtice, reprezentat de semnul crucii si cel al soarelui (un cerc asezat central pe cruce). Simbolizeaza soarele, aerul, pamantul si apa, in unitate absoluta. Intr-o interpretare simpla, cercul reprezinta asa-numitul "Soare al credintei” - lumina credintei in Dumnezeu.


Daca preferi sa porti bijuterii in stil gotic, de exemplu coliere gotice sau pandantive gotice, atunci va trebui sa alegi si vestimentatia potrivita. Probabil ca a purta bijuterii gotice este singurul trend care necesita alegerea corecta a hanelor asociate. Astfel, va trebui sa te imbraci in negru, eventual sa adaugi un corset confectionat din piele cu detalii din dantela, sa porti tocuri inalte, toate acestea, alaturi de bijuteriile gotice dandu-ti o nota de romantism si stil victorian.


Aceasta colectie de bijuterii Roxanne's este o sursa inspirata de cadouri gotice pe care le poti oferi celor ce stii ca iubesc acest stil de bijuterii fara varsta.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine