BIJUTERII CU ZIRCONII

BIJUTERII CU ZIRCONII

Bijuterii cu Zirconii


Cristalul de Zirconiu este greu de deosebit, la prima vedere, cu ochiul liber, de fratele sau mai instarit - diamantul. Cu sclipiri de diamant si pret de zirconiu cubic, aceste bijuterii te vor plasa in centrul atentiei!

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita


"Fiecare lucru are stralucirea lui - soarele straluceste ziua, stelele noaptea, zirconiul in permanenta."


Roxanne's Jewellery & Giftware


Zirconiul, denumit si Piatra de cubic zirconia (CZ), este un material asemanator diamantului din punct de vedere vizual, al claritatii, durabilitatii densitatii si greutatii si a fost descoperit in natura in anul 1892.


Din 1976, cand a fost realizat in laborator si introdus in industria de bijuterii, zirconiu, acest cristal deosebit, a devenit concurentul numarul 1 al diamantului. Acest material este un cristal izometric, greu, optic perfect, si, de obicei incolor, dar poate fi obtinut intr-o varietate larga de culori.


Desigur, moda se schimba, tehnologia avanseaza, si, datorita pretului mai mic, incomparabil cu cel al diamantului, zirconiul a castigat teren, mai ales in ultimii ani, prin dezvoltarea segmentului de “fashion jewellery”. Multa lume considera zirconiu piatra semipretioasa. Intr-adevar, cu aceeasi stralucire ca a diamantului, cristalul de zirconiu este greu de deosebit la prima vedere, cu ochiul liber, de fratele sau mai instarit, diamantul, mai ales astazi, cand calitatea sa a devenit una exceptionala. Bijuteriile din argint Miss Roxanny - Heartwarming Jewels sunt decorate cu aceste minunate cristale zirconiu care le transforma in bijuterii de exceptie.


Cristalul de Zirconiu are si multiple efecte benefice asupra purtatorului: clarifica mentalul si sporeste intuitia, confera durabilitate actunilor, perseverenta si incapatanare, scade depresia, insomnia, ajuta la dezintoxicare, alunga energiile negative si cosmarurile si totodata se spunea ca protejeaza de fulger, febra, tristete si necaz.


Asadar, cu sclipiri de diamant si pret de zirconiu cubic (CZ), cu efecte aducatoare de energie pozitiva, bijuteriile decorate cu aceste cristale deosebit de rafinate, te vor plasa in centrul atentiei si vor da frumusete zilelor si stralucire serilor.