-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

BIJUTERII PIETRE SEMIPRETIOASE INTERSCHIMBABILE

BIJUTERII PIETRE SEMIPRETIOASE INTERSCHIMBABILE

Bijuterii cu Pietre Semipretioase Interschimbabile


O bijuterie cu Pietre Semipretioase va fi intotdeauna un cadou original

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă


"Chiar daca o fata spune ca nu vrea cadou de ziua ei, cumpara-i unul, dar asigura-te ca sunt bijuterii."


Kami Garcia


Cu ajutorul pietrelor semipretioase secrete si al pandantivelor magice, precum si cu ajutorul charm-urilor naturale adaugate pe bratarile din piele, vei oferi drept cadou nu o simpla bijuterie, ci mai multe, incluse in una singura! Ii vei da posibilitatea celei care va primi darul tau, sa fie diferita in fiecare zi. Carei femei nu ii va placea sa primeasca mai multe bijuterii deodata?


Rebeca >M este o poveste cu atingere magica ce va fermeca femeia in general si femeia moderna, puternica, independenta, in special. Unicitatea produselor sale, originalitatea si calitatea premium sunt rezultatul mai multor ani de expertiza, a dragostei fata de frumos si a designului contemporan cu touch clasic, cu linii si colectii individualizate, atat prin stil cat si prin materialul folosit.


Aceasta linie de bijuterii fashion, decorata cu pietre semipretioase, s-a nascut din dorinta de a da femeii posibilitatea de a fi diferita in fiecare zi. Incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic lasa la latitudinea acesteia alegerea pietrelor naturale potrivite in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate. Este modalitatea perfecta de a-si actualiza cu usurinta look-ul.


Pur si simplu alege modelul de pandantiv (suportul in care va plasa piatra) si lungimea lantului (se pot purta impreuna un medalion cu lant lung si unul cu lant scurt pentru a crea o imagine cool), apoi se adauga o piatra la alegere care sa se potriveasca cu stilul sau si... gata, s-a nascut o bijuterie originala, unica! La fel se procedeaza si daca alegi o bratara decorata cu charmuri semipretioase.


 
Energia din interior are puterea de a ne surprinde! Gaseste bijuteria Rebeca >M cu pietrele semipretioase potrivite pentru tine sau cei dragi si concentreaza-te asupra echilibrarii energiei!


Citește Mai Mult Afiseaza mai putine