Cercei Cadou Surpriza | Roxannes.ro

BIJUTERII CU CRISTALE SWAROVSKI

BIJUTERII CU CRISTALE SWAROVSKI

Bijuterii cu Cristale Swarovski


Combinate cu maiestrie si aplicate manual, Cristalele Swarovski desavarsesc aspectul rafinat al bijuteriilor Roxanne's. Deschide poarta unei fascinante lumi cristaline, dominata de culoare si incarcatura energetica pozitiva!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita


"Indrazneste sa stralucesti!"


Roxanne's Jewellery & Giftware


Intuind uriasul potential, Daniel Swarovski realizeaza prima sa inventie, o masina de taiat si fatetat cristale cu o precizie uimitoare. Aceasta inventie, patentata in 1892, a deschis poarta unei fascinante lumi cristaline, dar si a unei afaceri de succes.


In 1895, Swarovski se muta din Bohemia in Wattens, o mica localitate in Alpii tirolezi, in apropierea orasului Innsbruck. Aici, impreuna cu cei trei fii ai sai, deschide o fabrica de taiat cristale, experimentand apoi numeroase metode de a obtine cristale.


Cristalele Swarovski sunt realizate din sticla optica extrem de pura, de calitate superioara, cu taietura precisa si muchii fine. Creeaza un efect de stralucire datorita multiplelor fatete care capteaza lumina si o reflecta in sclipiri si culori atractive. Alaturi de acestea, pentru un strop de energie buna si stare de bine, direct din natura, pietrele semipretioase, prelucrate si slefuite manual, vor imbina perfect aspectul vintage cu cel modern. Toate aceste combinatii originale, pe langa stralucirea lor unica ce va atrage atentia asupra purtatorului, au rolul de a capta lumina si de a amplifica si distribui energia pozitiva in spatiul in care se afla. Prin urmare, bijuteriile Swarovski sunt un remediu important in arta Feng-Shui, fiind extrem de apreciate atat pentru frumusetea lor, cat si pentru efectele benefice pe care le au asupra noastra. Atunci cand cristalele Swarovski se combina cu pietrele semipretioase vor avea un efect facinant si vor decora bijuterii care nu se inscriu in coordonate clasice si retete omniprezente. De aceea, bijuteriile de vanzare de la Roxanne's sunt reconoscute prin titlu de originalitate absoluta in peisajul autohton.


De ce sa alegi bijuterii Swarovski


Colectia Roxanne's de bijuterii cu cristale Swarovski cuprinde modele deosebite cu design unicat, adevarate comori puternic amprentate de maiestria artizanala a maestrilor bijutieri, reunind piese originale precum: colier, bratara, cercei, inel, pandantiv, lant la pret avantajos, raportul calitate/pret fiind extrem de apreciat de toti clientii nostri. Orice comanda plasata la magazinul online www.roxannes.ro se va transforma intr-o adevarata incantare atunci cand o vei primi! 

Sa celebram impreuna stralucirea fara egal a bijuteriilor cu cristale Swarovski!


Combinate cu maiestrie si aplicate manual, cristalele Swarovski si pietrele semipretioase vor desavarsi aspectul rafinat al micilor opere de arta, bijuteriile Roxanne's.
 
Asadar, te invitam sa deschizi poarta unei fascinante lumi cristaline, dominata de culoare si incarcatura energetica pozitiva.