Angel Caller - Healing Stones, New In: Nu

filtre
Set Pandantiv placat cu argint - Angel Caller - Healing Stones cu 7 pietre semipretioase tamaduitoare, interschimbabile
"Ingerii sunt precum diamantele. Nu pot fi fabricati, trebuie sa-i gasesti singur. Fiecare este unic."

JACLYN SMITH

Angel Caller Pendant

POVESTEA "Pandantivului care cheama Ingerul Protector

Cunoscut sub numele "Mexican Bola", "Dream Bells", "Angel Callers", " Chime", "Fairy Ball" sau "Harmony Ball", este o bijuterie ancestrala care a fost celebrata de secole in cultura Maya. Traditia indelungata a ANGEL CALLER se întinde pe parcursul mileniilor, aparand in culturi din Indonezia, India, Irlanda, Bali, Mexic.

Care nume este cel potrivit? Raspunsul este ... depinde!

Folosit pentru relaxare si meditatie, acest pandantiv este, de asemenea, oferit in semn de prietenie si iubire vesnica. Legenda vorbeste despre unicitatea Pandantivului care cheama Ingerii, ca despre instrumentul de comuniune cu divinul. Se spune ca fiecare ANGEL CALLER are un sunet propriu, predestinat sa se armonizeze cu proprietarul sau, permitandu-i acestuia sa intre in contact cu Ingerul sau Pazitor.

Aceasta sfera-pandantiv contine o minge care emite un sunet subtil si armonios atunci cand este miscat, ceea ce aduce calm si liniste. Povestea spune ca sunetul placut, unic pentru fiecare Bola, este magic: are puterea de a apela Ingerul Pazitor al purtatorului pentru a ii oferi protectie, confort si indrumare pe tot parcursul vietii. Se spune ca atunci cand purtatorul avea nevoie de protectie, tot ce trebuia sa faca era sa-si scuture pandantivul si Ingerii veneau la salvarea lui. Singura conditie era ca proprietarul sa nu dea pandantivul altcuiva, altfel toata magia putea disparea.

Oricare ar fi legendele, toate spun ca apelarea ingerilor cu ajutorul acestor pandantive au fost folosite inca din Evul Mediu ca protectie.

In cultura Maya, aceasta bijuterie a fost purtata in timpul sarcinii, pentru a proteja gravida si pe copiii sai. Dupa nastere, ar putea fi pastrata de mama sau sa fie data copilului nou-nascut pentru a-l calma cu zgomotul linistitor si familiar si pentru a-l proteja, apeland la prezenta invizibila a Ingerului sau Protector.

Pandantivele Angel Callers sunt piese unice realizate manual si pot fi purtate si ca amulete pentru protectie. Sunetul lor armonios este, de asemenea, o invitatie de a calma ritmul vietii in aceasta lume moderna agitata, o invitatie la reorientarea atentiei asupra a ceea ce este esential.

Lucrate manual in Brazilia de catre atizani care pastreaza arta acestei lungi istorii, fiecare pandantiv ANGEL CALLER by Rebeca >M, este conceput cu respect pentru traditie si viata traita in armonie perfecta.

Cele 7 pietre semipretioase, slefuite manual in forme neregulate, vin in diferite tipuri si culori si fiecare are proprietati speciale. Acestea sunt: Agat Rosu, Agat Verde, Agat Negru, Quartz Roz, Ochi de Tigru, Piatra Lunii si Piatra Soarelui. Este darul perfect pentru tine sau pentru cineva pe care-l iubesti, deoarece nu numai ca aduce noroc si protectie, dar sunetul si culoarea au proprietati speciale de vindecare.

Te invitam sa faci cunostinta cu Rebeca >M, sigur te vei indragosti de bijuteriile naturale!