Secret Love, New In: Nu

filtre
Piatra semipretioasa "Heart Blue Goldstone" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Pandantiv Magic Pendant - Magic Love, placat cu argint, Secret Stone Collection, cu pietre semipretioase interschimbabile
Piatra semipretioasa "Heart Blue Sky Agate" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Piatra semipretioasa "Heart Sunstone" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Piatra semipretioasa "Heart Sodalite" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
Piatra semipretioasa "Heart Tiger Eye" interschimbabila pentru Pandantivul Magic Pendant - Magic Love
"Secretul sta in sentimente."

NEVILLE GODDARD

Aceasta linie de bijuterii fashion decorate cu pietre semipretioase s-a nascut din dorinta de a da femeii posibilitatea de a fi diferita in fiecare zi. Incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic lasa la latitudinea acesteia alegerea pietrelor naturale potrivite in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate. Este modalitatea perfecta de a-ti actualiza cu usurinta look-ul.

Colectia de pietre semipretioase sub forma de inima este alcatuita din pietre naturale, originare din Brazilia, regiunea Putinga – statul Rio Grande do Sul, acolo unde sunt taiate si slefuite manual.

Folosit si pentru relaxare si meditatie, acest pandantiv este, de asemenea, oferit in semn de iubire, pentru marturisirea sub forma inedita a sentimentelor.

La orice pandantiv Rebeca >M, vei putea alege o piatra semipretioasa din colectia noastra originala. Pur si simplu alege modelul de pandantiv (suportul in care vei plasa piatra) si lungimea lantului (poti purta impreuna un medalion cu lant lung si unul cu lant scurt pentru a crea o imagine cool), apoi adauga o piatra la alegere care sa se potriveasca cu stilul tau si... gata, ai o bijuterie originala, unica, doar pentru tine!

Bijuteriile sunt realizate manual din alama si sunt placate cu aur sau argint, urmand un procedeu complex, trecand succesiv prin mai multe prelucrari si placari cu metale nobile (palladium, aur de 24, 22 si 18 carate, argint 1000 si 925), precum si prin procedee anti-alergice.

Pietrele naturale sunt foarte speciale, cu aspect individual. Suprafetele lor au de multe ori unele incluziuni care seamana cu fisuri, creand efecte care le transforma in piese unice. Aceste caracteristici nu sunt defecte.

Te invitam sa faci cunostinta cu Rebeca >M, sigur te vei indragosti de bijuteriile naturale!