Colectia pietre semipretioase zodii, New In: Nu

filtre
"Oamenii, asemeni pietrelor neslefuite, au calitati stralucitoare sub un exterior aspru. Nu trebuie decat sa stii sa le scoti la lumina!"

ROXANA MUNTEAN, FONDATOR ROXANNE'S JEWELLERY & GIFTWARE

Colectia Zodiac Signs & Stones prezinta pietrele semipretioase conform corespondentelor zodiacale si semnificatiilor lor, alaturi de semnele proprii fiecarei zodii in parte. Cand vorbesti de datele zodiacului tau (adica data la care te-ai nascut, indicand semnele si semnificatiile zodiacale), te uiti la semnul tau raportat la soare. Semnele soarelui se referă la pozitia sa in momentul nasterii tale.

Zodiacul in sine a fost creat ca un sistem care masoara timpul. Civilizatiile antice, grecii si romanii, au dat insa astrologiei o perspectiva cu totul noua. Ele au inceput sa asocieze datele zodiacului cu tipurile de personalitate umana. Fiecare semn are elemente unice care il influenteaza. Există 12 semne zodiacale si fiecare semn are propriile sale puncte forte si puncte slabe, propriile caracteristici. Analizand proiectia pozitiei planetelor, a Soarelui si a Lunii in momentul nasterii, se poate crea o imagine a preferintelor, calitatilor, defectelor si temerilor fundamentale ale unei persoane. Fiecare dintre semne apartine unuia dintre cele patru elemente - aer, foc, apa si pamant. Aceste elemente reprezinta un tip esential de energie care actionează in fiecare dintre noi, ajutand la descrierea tipurilor de personalitate unica, asociata fiecarui semn astrologic.

Fiecare dintre semnele zodiacului guverneaza o piatra semipretioasa speciala, fapt pentru care, Rebeca >M a asociat aceste doua simboluri pline de energie, generand efecte benefice asupra purtatoarei sale. Fiecare bijuterie din Colectia Zodiac Signs & Stones dirijeaza energiile unui anumit semn zodiacal. Purtarea pietrei zodiacale va focaliza energiile pozitive ale semnului tau, permitand exprimarea lor in viata de zi cu zi. Energia zodiei tale este canalizata, exprimata si concentrata prin bijuteria corespunzatoare.

Potrivind intelept piatra semipretioasa specifica cu semnul tau din horoscop, Rebeca >M te ajuta sa experimentezi prosperitatea, fericirea, sanatatea si starea de bine in general.

Fa o mica transformare prin includerea semnului si pietrei specifice zodiei tale in viata de zi cu zi. Observa schimbarile din constiinta ta cand le vei purta.
Rezultatele ar putea sa te surprinda!