Regulamentul Oficial al Promotiei Black Friday

Perioada de desfasurare a promotiei Black Friday la Roxannes.ro: 14.11.2022 - 20.11.2022

A. ORGANIZATORUL PROMOTIEI BLACK FRIDAY

 1. Organizatorul prezentei promotii denumita „BLACK FRIDAY” este SC CONNECTIBUSS SRL (denumita in continuare Organizatorul), persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Voluntari, jud. Ilfov, Str. Iancu de Hunedoara nr. 54, Cam. 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J23/84/2014, cod unic de inregistrare RO32660838.
 2. In intervalul 14.11.2022 - 20.11.2022 SC CONNECTIBUSS SRL organizeaza evenimentul BLACK FRIDAY ce se desfasoara exclusiv pe site-ul https://www.roxannes.ro/.
 3. Participantii la promotie sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al acesteia (denumit in continuare „Regulament"), asa cum este specificat mai jos.
 • Participarea la aceasta promotie implica acordul expres, cunoasterea si acceptarea fara obiectii a prezentului Regulament de catre toti participantii la aceasta promotie.
 • In perioada desfasurarii campaniei promotionale, Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba oricand prezentul regulament, urmand ca orice astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa afisarea pe site-ul www.roxannes.ro.
 • Modificarea regulamentului promotiei se poate realiza prin intocmirea unui act aditional la acesta, care va fi afisat pe site-ul Organizatorului, in vederea consultarii si luarii la cunostinta a prevederilor acestuia de catre participanti. Eventualele anexe sau actele aditionale la regulament fac parte integranta din acesta.
 • Prezentul regulament de participare este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

B. PARTICIPANTII SI PRODUSELE PARTICIPANTE LA PROMOTIE

1. Pot participa la aceasta promotie orice persoana fizica cu varsta de 18 ani (impliniti la data inceperii campaniei), indiferent de cetatenie si/sau orice persoana juridica, care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

 • are adresa de livrare / sediul social pe teritoriul Romaniei;
 • accepta termenii si conditiile prezentei promotii;
 • cunoaste regulamentul promotiei, il accepta in totalitate si doreste sa participe la promotie prin cumpararea oricaruia dintre produsele comercializate in categoria numita BLACK FRIDAY, de pe site-ul roxannes.ro.

2. Produsele care vor putea fi achizitionate la promotie se vor gasi pe site cu preturile deja reduse, afisate alaturi de preturile intregi, de lista.

C. DURATA PROMOTIEI

 1. Campania promotionala se va desfasura in intervalul 14.11.2022 - 20.11.2022, in limita stocului disponibil.
 2. Campania promotionala va putea fi intrerupta de catre Organizator doar in cazul intervenirii unei situatii de forta majora sau printr-o hotarare interna a acestuia, care urmeaza a-si producea efectele de la data publicarii acesteia pe site-ul oficial al Organizatorului.

D. MECANISMUL DE FUNCTIONARE A PROMOTIEI

 1. In vederea participarii la prezenta promotie, participantii, persoanele fizice cu varsta de 18 ani (impliniti la data inceperii campaniei), de orice cetatenie si / sau persoanele juridice, rezidente in Romania, pot cumpara produsele din categoria „BLACK FRIDAY” la preturile reduse afisate. La preturile deja reduse din aceasta categorie, nu mai este posibila adaugarea niciunei alte reduceri aferenta Programului de Fidelitate sau care ar putea proveni din aplicarea unui cod de reducere. Prin urmare, prezenta promotie nu se cumuleaza cu niciun alt discount.
 2. Data limita in care Clientul poate beneficia de preturile reduse din aceasta categorie, este 20.11.2022, in magazinul online https://www.roxannes.ro/.
 3. In cazul in care suma totala din cosul de cumparaturi este mai mica de 150 RON, la aceasta se adauga taxa de transport de 15.00 RON pentru platile online si taxa de 20 RON pentru platile ramburs (15.00 RON taxa transport + 5.00 RON taxa procesare ramburs). La cosuri de cumparaturi de peste 150 RON se adauga doar 5.00 RON procesare ramburs (evident, doar la platile numerar la curier). Pentru cumparaturile de peste 150.00 RON achitate cu cardul sau prin transfer bancar, transportul este GRATUIT.

E. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

 1. Promotia se desfasoara in limita stocului disponibil.

F. MODIFICAREA SI ANULAREA COMENZILOR ONLINE INREGISTRATE

 1. Solicitarile de anulare sau modificare a unei comenzi inregistrate se pot realiza pe mail la adresa contact@roxannes.ro, telefonic, la numarul 0749228855 (luni-vineri 10:00-15:00), sau din contul de client (la sectiunea Istoric Comenzi), intr-un termen cat mai scurt de la data inregistrarii comenzii si nu mai tarziu de primirea email-ului de confirmare a expedierii coletului (email transmis in momentul in care coletul este predat curierului).

G. LIVRAREA COMENZILOR PLASATE ONLINE

 1. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in contul Utilizatorului, in cazul in care Utilizatorul notificat nu doreste un alt produs.
 2. Termenul general estimat pentru livrarea produselor comandate pe perioada campaniei se incadreaza in intervalul de 2 pana la 5 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.
 3. In cazul comenzilor cu modalitate de plata „Transfer bancar”, termenul de livrare se calculeaza de la data la care se confirma incasarea contravalorii comenzii in contul bancar al Organizatorului.
 4. Pentru comenzile ce necesita o confirmare suplimentara inainte de procesare si expediere, termenul de livrare se calculeaza de la data confirmarii.

H. TAXE SI IMPOZITE - RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

 1. Organizatorul se obliga sa suporte integral toate impozitele aferente promotiei.

I. SOLUTIONAREA LITIGIILOR

 1. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, in termen de cel mult 20 de zile de la data la care partile isi semnaleaza una celeilate aparitia unui posibil motiv de conflict.
 2. In cazul in care litigiul nu poate fi solutionat in termenul instituit de art.10.1., acestea vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.

J. DISPOZITII FINALE

 1. Decizia de initiere si derulare a Promotiei BLACK FRIDAY – Roxannes.ro, conform regulilor din prezentul Regulament este finala si obligatorie pentru participanti.
 2. Prin prezentul Regulament, Organizatorul si societatile comerciale implicate se obliga sa respecte prevederile legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal respectiv, ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE – „GDPR”. Operatiunile privind prelucrarea de date cu caracter personal vor fi realizate de Organizator in conformitate cu cele prevazute in Politica de confidentialitate disponibila pe website-ul https://www.roxannes.ro/, paginile „Confidentialitate” si „Termeni si Conditii”.


Organizator

SC CONNECTIBUSS SRL

Roxana Muntean - Administrator