Coliere cu cristale originale si pietre semipretioase, New In: Nu

filtre
Colier placat cu Aur roz de 24K, cu cristale originale, Earl Grey | 3508/3-1132RG

Alaturi de cristalele originale, pentru un strop de energie pozitiva si stare de bine, direct din natura, pietrele semipretioase prelucrate si slefuite manual vor imbina perfect aspectul vintage cu cel modern.

Combinate cu maiestrie si aplicate manual, acestea vor desavarsi aspectul rafinat al micilor opere de arta, colierele cu cristale originale si pietre semipretioase Roxanne's.

Accesorizeaza-ti tinuta cu bijuterii originale. Colierele pentru fete si femei, placate cu aur roz de 24K sau argint 925, cu design deosebit, vor aduce personalitate oricarei tinute. Decorate cu cristale originale si pietre semipretioase, cu modele diverse, colierele noastre lucrate manual se vor face imediat remarcate prin designuri frumoase, atractive de la prima vedere.

Incearca sa scoti in evidenta tinuta si asigura-te ca porti un colier potrivit in functie de personalitatea si stilul propriu.

Promotiile si preturile irezistibile, precum si raportul foarte apreciat pret/calitate vor fi elemente atractive in alegerile tale.