Reduceri progresive de pana la 30%, in functie de valoarea cosului de cumparaturi

COLIERE DIN ARGINT

COLIERE DIN ARGINT

Coliere din Argint


Colierele noastre din Argint sunt adevarate talismane de iubire, fericire, noroc si liniste sufleteasca. Sunt cadoul perfect pentru orice ocazie!


Descopera toate modelele!

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă

Cum facem alegerea potrivita a unui colier din argint


De la modele fumoase simple pana la cele deosebite, cu design original, exista bijuterii pentru oricine in colectia de coliere de argint Roxanne's Jewellery & Giftware.


Usor de purtat, colierele din argint sunt alegerea perfecta pentru intreaga zi si, totodata, cadoul deosebit care se potriveste oricarei femei si fete. Daca alegi un colier pentru o persoana speciala din viata ta, indreapta-te catre mesaje gravate sau forme specifice, dedicate sentimentelor de iubire, grija si protectie.


Pentru extra-stralucire, vei putea alege, din colectia noastra, coliere decorate cu Zirconii cu expresie de diamant.


Sfaturi pentru intretinerea si curatarea colierului de argint


Praful, poluarea si uzura zilnica contribuie la diminuarea stralucirii in timp a suprafatei din argint. In plus, oxidarea naturala a argintului va determina innegrirea sa fireasca. De aceea, te sfatuim sa stergi periodic colierul din argint cu o carpa moale, special destinata, care sa protejeze si sa redea stralucirea bijuteriilor tale.


Indiferent daca doresti sa cumperi pentru tine sau pentru o persoana draga, colierele de dama Roxanne's din oferta magazinului nostru online, vor fi alegerea corecta a calitatii la preturi accesibile!