CLUB FIDELITATE

CLUBUL DE FIDELITATE ROXANNE'S

 

Club fidelitate Roxanne's - main banner

Ai cont pe site-ul nostru? | Roxannes.ro
Inregistreaza-te gratuit | Roxannes.ro

 

3 PASI SIMPLI PENTRU A TE BUCURA DE AVANTAJELE PROGRAMULUI

PASUL 1:
Creeaza-ti cont de client. Este gratuit si dureaza mai putin de 2 minute! Prin simpla inregistrare devii membru al clubului si beneficiezi deja de o multime de avantaje.

PASUL 2:
Achizitioneaza produse de pe site-ul nostru. Toate cumparaturile tale se acumuleaza in contul tau, avem noi grija de asta. Nu uita sa te loghezi de fiecare data in contul tau de client, numai asa ti se pot cumula achizitiile!

PASUL 3:
In functie de valoarea totala achizitonata in ultimele 12 luni, beneficiezi de discounturi atractive, precum si de numeroase alte privilegii rezervate doar membrilor clubului.

 

BENEFICIILE TALE

1. DISCOUNTURI IN FUNCTIE DE VALOAREA TOTALA A CUMPARATURILOR ACUMULATE IN ULTIMELE 365 DE ZILE (12 LUNI)

Club de fidelitate - SILVER | Roxannes.ro
Club de fidelitate - GOLD | Roxannes.ro
Club de fidelitate - PLATINUM | Roxannes.ro

2. DISCOUNTURI IN FUNCTIE DE VALOAREA COSULUI DE CUMPARATURI

Chiar daca nu te-ai calificat inca la unul din discounturile descrise de pct. 1, dar intentionezi sa faci cumparaturi de o valoare consistenta, iti vom aplica deja reducerea aferenta nivelurilor descrise la pct. 1.

- Astfel, daca cosul de cumparaturi valoreaza peste 700 RON, vei primi un discount de 5% chiar daca in ultimele 12 luni nu ai achizitionat valoarea corespunzatoare nivelului Silver.

- Daca cosul de cumparaturi valoreaza peste 1500 RON, vei primi un discount de 10% chiar daca in ultimele 12 luni nu ai achizitionat valoarea corespunzatoare nivelului Gold.

- Daca cosul de cumparaturi valoreaza peste 3000 RON, vei primi un discount de 15% chiar daca in ultimele 12 luni nu ai achizitionat valoarea corespunzatoare nivelului Platinum.

Prioritatea in aplicarea discounturilor respecta ordinea de mai sus; se verifica intai daca te incadrezi la unul din nivelurile de la pct. 1, apoi se trece la pct. 2 si apoi la pct. 3. Odata aplicat un discount, reducerile cu prioritatea mai mica nu se mai aplica.

Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi de fiecare data in contul tau de client pentru a beneficia de discounturile calculate in functie de achizitiile tale din ultimele 12 luni si sa continui sa stralucesti cu bijuteriile Roxanne's!

Niciunul din discounturile de mai sus nu se vor aplica daca produsul este deja intr-o promotie de catalog, adica pretul afisat pe site este deja redus. Promotiile noastre de catalog presupun, de obicei, reduceri foarte ample, astfel ca nu este posibila aplicarea mai multor reduceri succesive. Insa toate cumparaturile tale, indiferent de valoarea si tipul reducerilor aplicate, se vor aduna la valoarea totala a cumparaturilor din ultimele 365 de zile.

3. ACCES IN AVANPREMIERA LA NOILE COLECTII SI LANSARI DE BRANDURI, INAINTEA CELORLALTI CLIENTI

4. ACCES IN AVANPREMIERA LA PROMOTII SI OFERTE, INAINTEA CELORLALTI CLIENTI

5. PROMOTII SI OFERTE PERSONALIZATE, DISPONIBILE DOAR MEMBRILOR CLUBULUI

 

TERMENII SI CONDITIILE PROGRAMULUI

Citeste aici Regulamentul complet al Programului de Fidelitate.