CLUB FIDELITATE

CLUBUL DE FIDELITATE ROXANNE'S

 

 

3 PASI SIMPLI PENTRU A TE BUCURA DE AVANTAJELE PROGRAMULUI

PASUL 1:
Creeaza-ti cont de client. Este gratuit si dureaza mai putin de 2 minute! Prin simpla inregistrare devii membru al clubului si beneficiezi deja de o multime de avantaje.

PASUL 2:
Achizitioneaza produse de pe site-ul nostru. Toate cumparaturile tale se acumuleaza in contul tau, avem noi grija de asta.

PASUL 3:
In functie de valoarea totala achizitonata in ultimele 12 luni, beneficiezi de discounturi atractive, precum si de numeroase alte privilegii rezervate doar membrilor clubului.

 

BENEFICIILE TALE

1. DISCOUNTURI IN FUNCTIE DE VALOAREA TOTALA A CUMPARATURILOR ACUMULATE IN ULTIMELE 365 DE ZILE (12 LUNI)

2. DISCOUNTURI IN FUNCTIE DE VALOAREA COSULUI DE CUMPARATURI

Chiar daca nu te-ai calificat inca la unul din discounturile descrise de pct. 1, dar intentionezi sa faci cumparaturi de o valoare consistenta, iti vom aplica deja reducerea aferenta nivelurilor descrise la pct. 1.

- Astfel, daca cosul de cumparaturi valoreaza peste 700 RON, vei primi un discount de 5% chiar daca in ultimele 12 luni nu ai achizitionat valoarea corespunzatoare nivelului Silver.

- Daca cosul de cumparaturi valoreaza peste 1500 RON, vei primi un discount de 10% chiar daca in ultimele 12 luni nu ai achizitionat valoarea corespunzatoare nivelului Gold.

- Daca cosul de cumparaturi valoreaza peste 3000 RON, vei primi un discount de 15% chiar daca in ultimele 12 luni nu ai achizitionat valoarea corespunzatoare nivelului Platinum.

3. DISCOUNTURI IN FUNCTIE DE DIVERSITATEA SI CANTITATEA DE PRODUSE ACHIZITIONATE

- La cel putin 2 produse cumparate in acelasi cos, produsul cu pretul cel mai mic (max. 1 bucata) va beneficia de un discount de 10%.

Prioritatea in aplicarea discounturilor respecta ordinea de mai sus; se verifica intai daca te incadrezi la unul din nivelurile de la pct. 1, apoi se trece la pct. 2 si apoi la pct. 3. Odata aplicat un discount, reducerile cu prioritatea mai mica nu se mai aplica.

4. ACCES IN AVANPREMIERA LA NOILE COLECTII SI LANSARI DE BRANDURI, INAINTEA CELORLALTI CLIENTI

5. ACCES IN AVANPREMIERA LA PROMOTII SI OFERTE, INAINTEA CELORLALTI CLIENTI

6. PROMOTII SI OFERTE PERSONALIZATE, DISPONIBILE DOAR MEMBRILOR CLUBULUI

 

TERMENII SI CONDITIILE PROGRAMULUI

Citeste aici Regulamentul complet al Programului de Fidelitate.