Regulamentul Programului de Fidelitate

ORGANIZATORUL SI INFORMAREA PUBLICULUI

Acest program de fidelitate, este organizat si desfasurat de SC CONNECTIBUSS SRL, cu sediul in Voluntari, Str. Iancu de Hunedoara nr. 54, camera 3, jud. Ilfov, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/84/2014, cod unic de inregistrare 32660838, atribut fiscal RO. Programul de fidelitate se desfasoara sub brandul Roxanne’s Jewellery & Giftware, al carui proprietar oficial este SC CONNECTIBUSS SRL. Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, pe site-ul www.roxannes.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul public prealabil.

ARIA DE ACOPERIRE A PROGRAMULUI

Programul de fidelitate Roxanne's Online este organizat si se desfasoara online pe teritoriul Romaniei, pentru clientii inregistrati si logati in contul de client, pe site-ul www.roxannes.ro si pentru comenzile plasate doar pe acest site. Acest program nu vizeaza achizitiile realizate offline, din showroom-urile Roxanne's sau de la alti revanzatori ai produselor Roxanne's, online sau offline.

DURATA PROGRAMULUI

Programul de fidelitate este lansat la data de 01 octombrie 2018 si are durata nedeterminata. Connectibuss SRL are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi anuntata pe mail, iar modificarile fi afisate online, pe www.roxannes.ro. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

CONDITII DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de fidelitate Roxanne’s Jewellery & Giftware orice persoana fizica, cetatean roman sau strain care a implinit varsta de 18 ani si este rezident in Romania. Aderarea la program se poate face in urma crearii unui cont si inregistrarii pe www.roxannes.ro. Inregistrarea se face completand formularul disponibil pe site si acceptand in mod explicit termenii si conditiile prevaztue pe site. Participantul se obliga sa completeze formularul cu date reale. Completarea formularului presupune in mod implicit acceptarea conditiilor prezentului Regulament.

MECANISMUL SI BENEFICIILE PROGRAMULUI

1. Discounturi in functie de valoarea totala a cumparaturilor acumulate in ultimele 365 de zile (12 luni):

Nivel 1 - SILVER: valoarea cumparaturilor acumulate in ultimele 12 luni, cuprinsa intre 700 si 1499 lei (TVA inclus): discount de 5%

Nivel 2 - GOLD: valoarea cumparaturilor acumulate in ultimele 12 luni, cuprinsa intre 1500 si 2999 lei (TVA inclus): discount de 10%

Nivel 3 - PLATINUM: valoarea cumparaturilor acumulate in ultimele 12 luni, mai mare sau egala cu 3000 lei (TVA inclus): discount de 15%

Niciunul din discounturile de mai sus nu se vor aplica daca produsul este deja intr-o promotie de catalog, adica pretul afisat pe site este deja redus. Promotiile noastre de catalog presupun, de obicei, reduceri foarte ample, astfel ca nu este posibila aplicarea mai multor reduceri succesive. Insa toate cumparaturile tale, indiferent de valoarea si tipul reducerilor aplicate, se vor aduna la valoarea totala a cumparaturilor din ultimele 365 de zile.

In caz de retur, suma restituita se va scadea din valoarea cumparaturilor, odata cu stornarea facturii/facturilor, luandu-se in calcul in fiecare moment valoarea cumparaturilor efective si nereturnate din ultimele 365 de zile. 

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Datele tale vor fi pastrate in mod responsabil si in conformitate cu regulamentele de protectie a datelor personale si cu noul Regulament European Privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. CONNECTIBUSS SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal necesare indeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. In ceea ce priveste drepturile tale in calitate de persoana vizata astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, te rugam sa accesezi Politica de Confidentialitate pusa la dispozitie si celelalte masuri implementate pentru garantarea drepturilor tale. 

In general, prelucram in cadrul Programului de Fidelitate Roxanne's Jewellery & Giftware urmatoarele tale date cu caracter personal: nume si prenume, adresa de contact, numar de telefon, adresa de e-mail, data nasterii. Fiecare categorie de date va fi colectata in scopuri determinate, explicite si legitime, nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri si vor fi pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrat.

Prin completarea formularului de aderare la programul de fidelitate, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC Connectibuss SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii fimei, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la Connectibuss SRL. Prin completarea si semnarea formularului de inscriere va exprimati in mod expres si neechivoc acordul cu privire la prelucrarea datelor personale in scopul inregistrarii si identificarii ca posesor al Cardului de Fidelitate Roxanne’s Jewellery & Giftware. Informatiile completate in formular vor fi folosite de SC Connectibuss SRL pentru : implementarea programului de fidelitate “Cardul de Fidelitate Roxanne’s Jewellery & Giftware”, trimiterea de materiale informative referitoare la derularea programului de fidelitate Roxanne’s Jewellery & Giftware, lansarea noilor colectii, anuntarea promotiilor sau a altor evenimente legate de activitatea Roxanne’s, anuntarea de promotii customizate cu ocazia zilei dvs. de nastere. Participantul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13, 14, 15 din Legea 677/2001.

SC Connectibuss SRL este o societate comerciala inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu numar inregistrare nr. 32406. SC Connectibuss SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal mentionate in formular in scopul emiterii si functionarii optime a programului de fidelitate, in scopul efectuarii de statistici interne, precum si pentru scopurile mentionate in prezentul Regulament sau postate pe site-ul www.roxannes.ro. Datele personale nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia imputernicitilor SC Connectibuss SRL care prelucreaza datele cu caracter personal in numele si pe seama acestuia cu respectarea Legii 677/2001 (ex: societatea care editeaza cardurile de fidelitate, societatea care transmite prin email mesaje informative si/sau publicitare privind activitatea si produsele pe care SC Connectibuss SRL le comercializeaza si alti imputerniciti ai sai care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama SC Connectibuss SRL, cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001) si care au obligatia de confidentialitate cu privire la aceste date. Conform legii din 677/2001, beneficiezi de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12), dreptul de acces la date (art 13), dreptul de interventie asupra datelor (art 14), dreptul la opozitie (art 15) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17). Astfel, orice persoana isi poate exercita drepturile enumerate anterior prin transmiterea unei cereri scrise catre SC Connectibuss SRL, pe adresa de email contact@roxannes.ro; cererea trebuie sa fie datata, semnata si sa contina datele de identificarea ale persoanei in cauza, inclusiv adresa de corespondenta, precum si datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie.

La Roxanne’s Jewellery & Giftware folosim serviciul Klaviyo.com pentru automatizarea comunicarii cu clientii nostri. Prin acordarea acestui consimtamant iti exprimi acordul ca informatiile pe care ni le-ai furnizat sa fie transferate in sistemul Klaviyo.com si sa fie prelucrate in conformitate cu politica de confidentialitate si termenii si conditiile disponibile pe www.Klaviyo.com

Te poti razgandi oricand si iti poti exercita dreptul de a retrage acest consimtamant, prin accesarea link-ului de dezabonare existent in fiecare email primit de la noi sau prin adresarea unei cereri in acest sens la adresa contact@roxannes.ro solicitand, fara nici o justificare, ca datele cu caracter personal sa nu fie prelucrate de SC Connectibuss SRL in scop de marketing direct.

Datele tale nu vor fi transferate in strainatate.

REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit pe www.roxannes.ro. Pentru informatii suplimentare, se poate apela Serviciul Clienti la numarul de telefon +40 749 22 88 55 sau pe e-mail la contact@roxannes.ro. Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.