BRATARI CU PIETRE SEMIPRETIOASE

BRATARI CU PIETRE SEMIPRETIOASE

Bratari cu Pietre Semipretioase


Pentru un strop de energie buna si stare de bine, direct din natura, pietrele prelucrate si slefuite manual vor imbina perfect aspectul vintage cu cel modern, adaugand un touch special si un aspect unic.

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita

De mii de ani a fost descoperit si universal acceptat faptul ca pietrele semipretioase au o influenta importanta, prin proprietatile lor terapeutice si a energiilor pe care le emana, asupra vietii noastre, in general. Pietrele naturale sunt talismane puternice care decoreaza astazi bijuterii cu putere protectoare si tamaduitoare.


La orice bratara din piele Rebeca >M, vei putea adauga unul sau mai multe charmuri cu pietre semipretioase. Trebuie doar sa alegi bratara (care, pentru versatilitate, se poate purta pe ambele fete, in culori diferite), apoi adauga charmurile cu pietre naturale care se potrivesc cu stilul tau si... iar ai obtinut o bijuterie unica, creata tine!


Poarta bratari cu pietre semipretioase care sa iti puna in evidenta personalitatea, zodia in care esti nascuta si, bineinteles, intregul outfit.