Reduceri progresive de pana la 30%, in functie de valoarea cosului de cumparaturi

BRATARI CU PIETRE SEMIPRETIOASE

BRATARI CU PIETRE SEMIPRETIOASE

Bratari cu Pietre Semipretioase


Pentru un strop de energie buna si stare de bine, direct din natura, pietrele prelucrate si slefuite manual vor imbina perfect aspectul vintage cu cel modern, adaugand un touch special si un aspect unic.

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă

De mii de ani a fost descoperit si universal acceptat faptul ca pietrele semipretioase naturale au o influenta importanta, prin proprietatile lor terapeutice si a energiilor pe care le emana, asupra vietii noastre, in general. Pietrele naturale sunt talismane puternice care decoreaza astazi bijuterii cu putere protectoare si tamaduitoare.


De ce sa alegi o bratara cu pietre semipretioase de la Roxanne's


Bratarile cu pietre semipretioase de la Roxanne's sunt bijuterii unice, deosebite, lucrate manual la cele mai inalte standarde care vor atrage atentia atunci cand le vei purta sau vor fi un cadou plin de culoare si originalitate! Aceste accesorii frumoase pentru fete si femei, reunite intr-o oferta variata, la preturi accesibile, fara concurenta, vor fi mereu alegerea potivita atunci cand vrei sa iesi din tipare.


Poarta bratari elegante cu modele unice, decorate cu pietre semipretioase care sa iti puna in evidenta personalitatea, zodia in care esti nascuta si, bineinteles, intregul outfit.