Top 5 personalitati care au purtat cele mai scumpe ceasuri din lume. Ce roman se afla printre ele?

Top 5 personalitati care au purtat cele mai scumpe ceasuri din lume. Ce roman se afla printre ele?

Ne fascineaza tot ceea ce inseamna calitate, creativitate si extravaganta in materie de accesorii, motiv pentru care, cu acordul celor de la cautceas.ro am decis sa impartasim cu voi un articol despre posesorii celor mai scumpe ceasuri din lume.

Ceasurile au reprezentat mereu un accesoriu aparte. Elegante si sofisticate, ceasurile de calitate au fost cotate ca fiind podoabele cele mai indragite de catre miliardarii lumii, ani la rand. Cu ajutorul unui astfel de accesoriu, acestia au reusit sa isi manifeste excentricitatea, dar si statutul social.

Multi dintre bogatii lumii au demonstrat, cu fiecare ocazie, ca pretul nu este un impediment in achizitia unui ceas de calitate, cu design extravagant si pretios, alegand intotdeauna accesorii care sa le exprime stilul. Printre acesti oameni ce apreciaza luxul si valoare obiectelor pe care le achizitioneaza la preturi uluitoare se numara chiar si un roman.

Accesorii care nu isi pierd valoarea odata cu trecerea timpului, ceasurile se incadreaza printre cele mai luxoase si scumpe obiecte pe care oamenii bogati ai lumii si le adauga in colectiile personale. Printre astfel de oameni se numara si una dintre cele mai ilustre personalitati ale Romaniei. Despre cine este vorba, afli imediat.

Descopera cei 5 oameni care au purtat cele mai scumpe ceasuri din istorie:

1. Bancherul Hanry Graves – New York – este primul care a licitat pentru un ceas de buzunar Patek Phillipe’s Supercomplication, castigand licitatia celui mai scump ceas de buzunar din lume cu 11 milioane de dolari. La putin timp dupa, recordul a fost deposit de o persoana anonima, ce a cumparat ceasul pentru uluitoarea suma de 24 milioane de dolari.

2. Vedeta internationala, sportivul Floyd Mayweather, este o alta aparitie deloc surprinzatoare in ceea ce priveste ceasurile. El si-a achizitionat de curand o adevarata bijuterie, un Hublot batut in diamante, care costa nu mai putin de 1 milion de euro.

3. Rafael Nadal poarta la mana o adevarata comoara. A fost fabricat in doar 50 de exemplare, cantareste 19 grame si valoreaza aproximativ 750.000 de dolari. Este vorba despre noul model Richard Mille RM – 27 – 03, cel mai usor ceas din lume.

4.Politicianul Silvio Berlusconi, un infocat admirator al modei, poarta pe mana o bijuterie ce l-a facut sa devina “politicianul cu cel mai scump ceas”. Acesta valoreaza circa jumatate de milion de dolari.

5. Regele Mihai este singurul roman care se poate mandri purtand pe mana stanga un Patek Philippe 1518, in valoare de peste 10 milioane de dolari.

Taguri: