O noua imagine Mariana Jewellery

O noua imagine Mariana Jewellery

“Nu exista culori neutre. Fiecare culoare este o declaratie despre cine suntem si despre ceea ce simtim” – Mariana Ravid

Bijuteriile Mariana, lucrate manual in Israel, traverseaza o peroada excelenta de dezvoltare si recunoastere la nivel global.

Ca o componenta a progresului marcii, firma din Israel vine cu un aer nou, un refresh si o reenergizare internationala a creatiilor Marianei.

Rebranding-ul isi doreste sa evidentieze calitatile deosebite si caracteristicile modern ale bijuteriilor Mariana. Reflectand la ceea ce este in prezent “Mariana Jewellery”, noul logo, “Mariana - Live in Color”, ilustreaza perfect tot ceea ce simte designerul israelian, Mariana Ravid:

“Pentru mine, creativitatea incepe mereu prin culoare. Ne exprimam in cuvinte, dar spiritul nostru vorbeste in culori”.

Prin noile colectii, brand-ul reuseste sa se detaseze de clasic, reinventandu-se intr-o mare de culori, forme și imbinari de elemente calitative.

Cu aceasta ocazie, ne exprimam increderea ca si tu, iubitor al bijuteriilor Mariana, ce primesc garantia pe viata a calitatii, sa pasesti alaturi de brand-ul preferat intr-o nua etapa de creatie, menita sa iti ofere cele mai frumoase si speciale accesorii.

Taguri: