Am crescut, ne-am facut mari si am trecut la „The Next Level”, un nivel superior, gandit in special pentru tine, pentru a te putea trata asa cum meriti si pentru a iti pune la dispozitie o experienta noua, originala pentru Romania. Doresc sa iti propun o demonstratie de SAFE & PRIVATE SHOPPING pentru ca tu sa fii in siguranta, sa beneficiezi de tot confortul si in acelasi timp sa te poti intalni cu bijuteriile pe care le indragesti, sa le poti proba si sa obtii informatii calificate de la profesionistii nostri.

 

Programari Roxanne's Showroom

 

Din discutiile avute in ultima vreme cu mare parte dintre clientele noastre, am ajuns la concluzia ca un mall este un loc galagios, nesigur, in care foarte greu regasesti starea de relaxare si placerea de a face cumparaturi, de multe ori sesiunea de shopping transformandu-se in stres, in special in contextul actual. Este motivul pentru care am cautat solutii care sa te avantajeze si sa iti putem oferi o experienta cu adevarat pozitiva si relaxanta, mai ales in vremurile incerte pe care le traim, acum cand mall-urile si magazinele aglomerate nu mai sunt o solutie pentru cumparaturi in siguranta. Atunci cand se vor deschide, vor fi un potential risc pentru sanatatea si protectia ta.

De aceea, am hotarat sa nu redeschidem magazinul nostru din Baneasa Shopping City si am optat pentru inaugurarea unui showroom original intr-un spatiu unicat, gandit pentru intimitate si siguranta, un showroom in care ne vom intalni cu programare prealabila pentru a ne putea ocupa exclusiv de tine! Dorim sa iti oferim garantia petrecerii unor momente minunate impreuna, intr-un showroom curat si dezinfectat in care vei fi doar tu, impreuna cu maximum doua persoane din staff-ul nostru. Iti vom pune la dispozitie dezinfectant si masca de protectie, iar mediul ambiant si produsele vor fi atent igienizate inainte si dupa fiecare vizita pe care o vom primi. Am investit pentru tine, showroom-ul este nou amenajat si speram sa te avem ca oaspete la noi, incepand cu data de 9 iunie. Este situat in unul dintre cele mai moderne si exclusiviste cladiri din Bucuresti, Iridex Business Center, in cartierul Baneasa, nu departe de vechea locatie.

Ne vei gasi la adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 15, Iridex Business Center, Parter, sector 1, Bucuresti 013682 , tel. 0749228855.

 

Pentru ca esti o persoana speciala, asemeni bijuteriilor noastre, dorim sa-ti oferim cea mai placuta si securizata experienta de shopping privat pentru ca tu sa te simti ca un adevarat VIP.

Ai visat mereu la o zi speciala de shopping in care sa te simti speciala, protejata si sa te destinzi in timp ce probezi cele mai frumoase bijuterii?

Gandeste-te putin: 

1. Cum ar fi sa deschidem showroomul doar pt tine?

2. Cum ar fi sa ai loc rezervat de parcare, chiar la intrarea in cladire?

3. Cum ar fi sa ai la dispozitie personalul doar pt tine si sa primesti sfaturi profesioniste personalizate de la expertii nostri?

4. Cum ar fi sa te relaxezi la o cafea sau un ceai in timp ce vizionezi produsele preferate?

5. Cum ar fi sa poti consulta cataloagele designerului si sa poti comanda produse unicat, numai pt tine?

6. Cum ar fi sa ai prioritate la noile colectii, sa le cunosti si sa le poti cumpara inaintea celorlalti?

7. Cum ar fi sa poti proba tot ceea ce iti doresti intr-un mediu sigur, placut, intim?

8. Cum ar fi sa ai preturi speciale de client VIP? La prima ta vizita iti oferim o reducere de 20% la toate produsele, plus extra 10% reducere pentru plata cu cardul.. plus alte surprize :)

Sa ai la dispozitie toate aceste avantaje, doar pentru tine, inseamna sa beneficiezi de consiliere personala profesionista, pentru compunerea celor mai potrivite outfit-uri in functie de personalitatea ta, momentul / evenimentul la care doresti sa porti bijuteriile noastre, precum si, cel mai important, sa primesti sfaturi competente in legatura cu bijuteriile care te avantajeaza in functie de fizionomie si stil personal.

Vei fi prima persoana care va avea acces la Lansarea Noilor Colectii, inaintea publicarii lor oficiale pe site-ul nostru roxannes.ro pentru ceilalti clienti. Asta inseamna ca le vei putea vedea si cumpara cu prioritate demna de un client special.

 

 

Showroom Roxanne's Safe&Private Shopping

 

Periodic, de indata ce va fi posibil, vom organiza diferite evenimente in care ne vom intalni cu tine si cu cei mai fideli si apropiati clienti pentru a va oferi posibilitatea sa fiti alaturi de noi la Lansarile de Colectii, Sales Events, sau diverse alte actiuni, ca de exemplu cele caritabile.

 

Serviciul nostru de shopping privat te va face sa fii si sa te simti cu adevarat frumoasa si increzatoare in tine, vei fi sigura ca accesoriile pe care le alegi sunt intr-adevar cele mai potrivite, sunt unice, originale si sunt exact ceea ce ai nevoie pentru desavarsirea unui look plin de personalitate!

Schimbarea de look dar mai ales cea a atitudinii tale se va vedea, va fi remarcata si apreciata de cei din jurul tau. Un expert Roxanne’s te va ajuta sa descoperi bijuteriile in stilul cel mai potrivit personalitatii tale. Acesta va selecta cu grija si pricepere piesele care ti se potrivesc intrutotul si iti va da sfaturi de stil despre cum sa porti noile bijuterii, cum sa le asortezi si sa le combini intre ele.

Important pentru noi este ca tu sa te regasesti in bijuteriile Roxanne’s alese impreuna cu consultantii nostri si, in acelasi timp, sa iti redefinesti, cu putin ajutor din partea noastra, un look nou, fresh si original! In functie de culoare, proportii si stil, in noul showroom exclusivist Roxanne’s Jewellery vom alege impreuna bijuteriile care se potrivesc personalitatii tale si iti vor permite sa porti combinatii indraznete de stil si cromatica.

Vizita ta la noi se va desfasura intr-un showroom curat, dezinfectat si sigur, fara interactiunea cu alti client, pentru confortul tau fizic si psihic.

Programeaza-te la o intanire cu noi si experimenteaza o zi de neuitat! Suntem nerabdatori sa te reintalnim incepand cu data de 9 Iunie!

Rezervari Roxanne's Showroom

 


Roxana Muntean, fondator Roxanne's Jewellery & Giftware