Sper că sunteți bine, acasă!

Traversăm împreună o perioadă grea, momente incerte care ne dorim să treacă cât mai repede.

Din respect și grijă pentru clienții și personalul nostru, ne veți găsi, temporar, doar in mediul online, pe www.roxannes.ro.

În aceste timpuri, sănătatea și bunăstarea comunității Roxanne’s rămân prioritatea noastră! Din motive de protecție am introdus măsuri adiționale de igienă în cadrul operațiunilor noastre, iar noi, ca echipă, lucrăm cât de mult posibil de acasă, rămânând pe deplin operaționali și încrezători.

Sediul nostru, acolo unde pregătim și de unde trimitem comenzile, este închis publicului, asigurându-ne în acest fel că produsele comandate de voi, precum și coletul de transport, respectă toate standardele sanitare. În plus, bijuteriile vor fi ambalate provizoriu, în această perioadă, în punguțe de plastic care le vor proteja suplimentar. La fel, ambalajul pentru livrare este introdus într-o pungă de plastic, la care puteți renunța imediat ce îl primiți.

Nu vă faceți griji cu privire la costurile de livrare, le plătim noi! Transportul este gratuit oriunde, în Romania.

Suntem preocupați mereu ca voi să fiți în siguranță și încercăm să vă protejăm suplimentar! Am pregătit o SURPRIZĂ pentru a vă încuraja să alegeți plata online cu cardul atunci când comandați de pe site-ul nostru: aveți EXTRA 10% DISCOUNT, cumulabil cu reducerea de fidelitate sau cu orice cupon promoțional. În acest fel, pe lângă avantajul de a plăti mai puțin, veți minimiza contactul cu banii și cu personalul firmei de curierat.

Site-ul Roxanne’s Jewellery rămâne la dispoziția voastră, pentru ca voi să puteți cumpăra în siguranță, de acasă. Vă vom ține la curent despre orice schimbări viitoare, pe site și prin social media.

Să ne revedem cu bine, sănătoși!

Noi lucrăm pentru voi, voi stați acasă, rămâneți optimiști și aveți grijă de voi și de cei dragi!

 



 


Roxana Muntean, fondator Roxanne's Jewellery & Giftware