Inspiratia bijuteriilor Mariana

Inspiratia bijuteriilor Mariana

In general, femeile se nasc cu pasiunea pentru frumos. Atractia pentru culori, forme, stralucire se remarca inca de la cele mai fragede varste, cand hainele si accesoriile fascineaza orice copila, care nu rateaza nicio ocazie de a-si pune pantofii cu toc ai mamei, de a-i folosi rujul si de a amesteca fardurile in incercarea de a crea aparitii uimitoare pentru toti membrii familiei.

In timp, totusi, femeile deprind si abilitati de a crea frumosul, nu doar de a-l reproduce. In forma sa matura, frumosul este si esenta bijuteriilor Mariana Jewellery, o colectie impresionanta a designerului israelian Mariana Ravid, cu care ai acum ocazia de a te rasfata.

Echipa Roxannes a fost cucerita de colectiile de bijuterii Mariana, create de Mariana Ravid inca de cand a vazut primele bratari placate cu aur sau primii cercei placati cu aur, piese disponibile acum in magazinele noastre. Astazi, sute de produse Mariana surprind placut femeile pasionate de bijuterii cu personalitate, uneori extravagante, alteori cu pietre incarcate de simboluri.

Taguri: