Inel cu pietre semiprețioase și cristale Swarovski: 5 modele în culorile Pantone 2021

Inel cu pietre semiprețioase și cristale Swarovski: 5 modele în culorile Pantone 2021

Pentru început, este important să cunoști faptul că Pantone Color Institute este unitatea de afaceri din cadrul Pantone care evidențiază culorile sezoniere și selectează culoarea anului, lansează tendințe globale de culoare și consiliază companiile cu privire la identitatea vizuală a mărcii.

 

Majoritatea brandurilor adoptă aceste nuanțe pentru produse, iar numeroase persoane optează pentru anumite produse, tocmai datorită faptului că sunt în trend datorită culorii lor.

Așadar, nuanțele anului 2021 sunt două culori independente care evidențiază modul diferit în care diferite elemente se reunesc pentru a se susține reciproc – galben strălucitor și voios și gri veșnic emblematic.

Pentru doamne și domnișoare poate fi relativ mai ușor să integreze aceste nuanțe în viața lor de zi cu zi. De la articole vestimentare sau perechi de încălțăminte, până la bijuterii spectaculoase cu pietre gri și galbene. În materie de inele, am pregătit pentru tine o selecție de cristale, pietre prețioase și semiprețioase, potrivite pentru a fi elementele de decor ale viitoarelor inele în trend cu nuanțele Pantone 2021.

 

Nuanțe gri: 5 variante de cristale Swarovski, pietre prețioase sau semiprețioase utilizate pentru decorarea inelelor

 

Culoarea gri nu este asociată în mod obișnuit cu bijuteriile, deoarece griul este o culoare neobișnuită în lumea pietrelor prețioase. Există doar foarte puține pietre prețioase care sunt de culoare gri.

 

Cu toate acestea, din cauza acestei rarități, pietrele prețioase gri sunt de fapt foarte interesante atunci când sunt lucrate în bijuterii. Totuși, în pietrele semiprețioase, precum Swarovski, nuanțele de gri sunt destul de comune și chiar reprezintă o alegere comună pentru multe doamne și domnișoare. Așadar, iată câteva idei de pietre prețioase și semiprețioase pentru inele:

 - Diamante gri: Această culoare se obține prin includerea hidrogenului în compoziție. În industria diamantelor, aceste nuanțe primesc porecle, precum gri cărbune sau gri porumbel, pentru a fi mai ușor de identificat culoarea. Diamantele gri sunt un touch potrivit de mister și neregularitate.

- Moonstone gri: Dintre toate opțiunile de piatră prețioasă gri, piatra lunii este probabil cea mai cunoscută și căutată. Este de obicei translucid ca aspect și variază de culoare de la incolor la gri închis.

- Agate gri: Agata este o piatră prețioasă obișnuită care vine în aproape toate culorile curcubeului. Dintre acestea, agatul cenușiu se găsește de obicei fie într-un aspect unicolor, fie în benzi cu straturi de alb.

- Perle gri: Perlele sunt în mod tradițional albe, dar pot vini și într-o gamă de culori . Perlele cenușii sunt o pauză ideală de la tradiție, în timp ce păstrează încă luciul și aspectul sofisticat pentru care perlele sunt renumite.

- Swarovski gri: O piatră accesibilă și versatilă care poate fi integrată cu ușurință în numeroase bijuterii, un inel cu pietre Swarovski poate fi o alegere potrivită atunci când îți dorești o piatră perfectă!


Nuanțe galbene: 5 variante de cristale, pietre prețioase sau semiprețioase utilizate pentru decorarea inelelor

 

De la culori strălucitoare, la nuanțe de aur intense, pietrele prețioase galbene sunt calde și primitoare. Dacă ești în căutarea unei bijuterii galbene pentru următorul tău inel care să facă parte din setul de bijuterii, poți să găsești mai joc câteva idei de pietre prețioase și semiprețioase în nuanțe de galben:

- Diamante galbene: Unii experți în bijuterii consideră că nuanța corectă a unui diamant este galbenul. Conținutul de azot din cristalul de carbon provoacă culoarea galbenă în diamante. Un inel cu diamant galben poate fi o alegere potrivită pentru un inel pe care îți dorești să îl porți la ocaziile speciale.

- Safir galben: Majoritatea oamenilor asociază safirul cu albastru, dar safirul poate avea orice culoare, cu excepția nuanțelor de roșu - rubin. Safirele galbene sunt mai puțin costisitoare decât cele albastre și roz, dar sunt la fel de încântătoare.

- Granat galben: Poate că una dintre cele mai fantastice pietre prețioase galbene este granatul. Această piatră are o dispersie mai mare decât diamantul, provocând joc de multicolor în bijuterie atunci când este poziționat în razele soarelui.

- Chihlimbar galben: Faimos pentru insectele ocazionale sau alte creaturi mici din interior, chihlimbarul este foarte accesibil. Fiind supus frecvent tratamentelor termice pentru  îmbunătățirea culorii, acesta își va păstra nuanța intensă un timp îndelungat.

- Swarovski galben: Nuanțele calde de galben prezente în pietrele Swarovski sunt adesea o alegere potrivită pentru inele, deoarece se potrivesc sezonului cald, în care culorile îndrăznețe sunt adesea abordate.



Cauți un inel tip verigheta din argint cu pietre sau poate un inel cu pietre colorate în tendințele anului 2021? Roxanne`s îți oferă o gamă variată din care poți alege! Adaugă un inel cu pietre negre lângă cel cu piatră gri sau galbenă și bucură-te de o accesorizare în ton cu noile tendințe!

Taguri: