Chiar și reprezentantele sexului frumos care nu colecționează bijuterii, au o piesă preferată, fie că ne referim la o pereche de cercei, un inel, o brățară, un colier sau un pandantiv. Psihologii sunt de părere că bijuteriile reflectă personalitatea unei femei și, astfel, îți poți forma o prima impresie despre trăsăturile de caracter ale acesteia, în funcție de mărimea și tipul bijuteriilor, materialul din care sunt confecționate sau pietrele prețioase care le decoreaza.


De-a lungul timpului materialele din care au fost confecționate bijuteriile au evoluat de la lemn masiv, pietre semiprețioase și minerale nu foarte costisitoare la bijuterii din argint 925, aur masiv, diamante, perle și cristale Swarovski. 

„De ce adoră femeile să poarte bijuterii cu cristale Swarovski?” este o întrebare care s-a aflat multă vreme nu doar pe buzele creatorilor de bijuterii, ci și a celor de modă, pentru că acestea au fost integrate în numeroase ținute vestimentare pentru a le conferi un plus de eleganță și rafinament.

Cristalul Swarovski a luat naștere în anul 1892, când Daniel Swarovski a inventat o mașină automată de tăiere a sticlei. Profitând de avantajele pe care i le-a oferit hidroelectricitatea din orașul Wattens, din Austria, acesta a deschis compania Swarovski, o fabrică de tăiere automată a cristalelor.

Fiind prelucrate automat, cristalele Swarovski sunt perfect uniforme, eroarea de prelucrare manuală este eliminată complet.

Sunt adorate pentru puritatea lor și maniera în care sunt șlefuite. Suprafața cristalelor Swarovski este uniformă și strălucitoare. În interiorul acestora nu există nicio bulă de aer, nu prezintă zgârieturi, astfel că, lumina trece neobturată de mici imperfecțiuni, redăndu-le o strălucire demnă de invidiat. Astăzi, această strălucire inegalabilă este asigurată și de implicarea computerului în producția acestora, fiecare direcție a luminii reflectate fiind calculată prin intermediul calculatorului și apoi simulată în 3D.

Culoarea acestora variază, poți alege dintr-o vastă paletă cromatică, aproximativ 80 de culori, de la acel clasic cristal incolor sau alb, la albastru închis sau roșu purpuriu.

Sunt compatibile cu un număr impresionant de metale diferite, de la argint 925 până la aur galben, roz sau alb.

Sunt nelipsite din tendințe, indiferent de sezon și se află pe buzele fiecărui împătimit de modă, astfel că, unele obiecte vestimentare de pe podiumuri sunt accesorizate cu aceste cristale.

Dacă vrei să radiezi și la propriu și la figurat atunci când pășești în orice încăpere, cristalele Swarovski sunt soluția potrivită pentru tine. Iată aici noua noastră colecție de bijuterii, care le integreaza manual si le combina cromatic in mod original: https://www.roxannes.ro/noutati-mariana-jewellery.html