Dar din dar se face speranta! Luptam impotriva cancerului la san!

Dar din dar se face speranta! Luptam impotriva cancerului la san!

La fiecare ora, o romanca este diagnosticata cu cancer la san, ceea ce inseamna ca, in Romania, anual, sunt diagnosticate cca. 9.000 de femei cu cancer la san!

Acesta este si cel mai frecvent tip de cancer diagnosticat in randul femeilor din lumea intreaga. Anual sunt depistate aproximativ 1,7 milioane de cazuri noi de cancer mamar, conform statisticilor oferite de World Cancer Research Fund International.

 

 

Roxanne’s Jewellery lanseaza Campania "Stralucesc si Donez", de lupta impotriva cancerului la san, in scopul de a reflecta, a educa si a face un efort comun, impreuna cu tine, pentru a sprijini femeile si familiile ale caror vieti au fost afectate de aceasta boala, precum si pentru prevenirea aceste maladii. 

“Pornind de la ideea ca este mai usor sa previi decat sa tratezi, si cu atat mai mult cu cat cancerul nu doare, trebuie schimbata mentalitatea multor femei care zic: “ma duc la doctor numai cand ma doare”, cu “ma duc periodic la doctor sa vad daca sunt bine”. Printr-un control periodic la medic boala poate fi prevenita sau depistata la timp. Printr-o educatie sustinuta a populatiei feminine cu privire la cancerul de san se poate evita in mare parte aceasta imbolnavire. Cancerul de san nu tine cont de varsta. Poate aparea in adolescenta sau la maturitate. Vindecarea lui depinde insa de momentul in care a fost depistat. Ca orice boala grava, si cancerul de san ii afecteaza nu numai pe cei ce o poarta, dar si pe cei din jur. Ea poate fi insa prevenita daca suntem constiente ca ea exista si daca ii vom acorda importanta. Numai printr-o participare si o implicare comuna vom reusi impreuna sa cunoastem cat mai mult despre cauzele imbolnavirilor de cancer de san, despre cum poate fi el depistat si nu in ultimul rand cum se poate trata.” – Victoria Asanache, presedinte Asociatia pentru Preventia si Lupta impotriva cancerului "Amazonia"

 

 

Constientizarea cancerului la san, depistarea precoce prin controale regulate, programele de cerectare din acest domeniu, au dus la progrese semnificative in ceea ce priveste diagnosticarea in stadii incipiente si tratamentul acestei boli. Prin urmare, rata de supravietuire a crescut iar numarul deceselor a scazut. Un aport important in acest sens il au si actiunile de aducere la cunostinta oamenilor a informatiilor asupra acestei boli, iar Asociatia pentru Preventia si Lupta impotriva cancerului "Amazonia" se numara printre cei care sprijina acest lucru. Presedintele Amazonia, doamna Victoria Asanache a fost 11 ani directorul executiv al Fundatiei Renasterea care desfasoara actiuni de preventie a cancerului la san si a celui genital.

 

 

Numita si “Luna roz”, octombrie este luna dedicata prevenirii cancerului la san. In aceasta perioada, femeile sunt indemnate sa acorde mai multa atentie sanatatii lor. Luna internationala de constientizare a cancerului la san este momentul in care Roxanne’s incepe o campanie pe termen lung alaturi de Asociatia pentru Preventia si Lupta impotriva cancerului "Amazonia". Suntem o companie care se adreseaza preponderent femeilor, bijuteriile noastre sunt purtate in principal de femei astfel incat, cu atat mai mult, aceasta campanie este mai aproape de inimile noastre si ale clientelor noastre!

 

Ce facem pentru a sprijini aceasta lupta?

 

Roxanne’s Jewellery a initiat la 1 octombrie Campania “Stralucesc si Donez” in parteneriat cu Asociatia pentru Preventia si Lupta impotriva cancerului "Amazonia". Cum ajutam in mod concret:

Donam un procent de 5% din orice vanzare de pe site-ul nostru www.roxannes.ro sau din showroom-ul Roxanne’s din Baneasa Shopping City catre partenerul campaniei Stralucesc si Donez, Amazonia – Asociatia pentru Preventia si Lupta impotriva cancerului.

Designerul israelian de bijuterii Mariana Ravid a creat special pentru campania din octombrie, de lupta impotriva cancerului la san, o bijuterie cu profunda semnificatie, care reprezinta tocmai simbolul prevenirii si luptei impotriva acestei maladii. Este vorba de un charm in editie limitata, sub forma de fundita batuta in cristale Swarovski Rose, in doua variante de placare: aur roz de 24 de carate sau argint 925. Roxanne’s va pune la dispozitia clientilor sai, spre vanzare, aceasta bijuterie-simbol al luptei impotriva cancerului la san la un pret redus cu 50%. In plus, pentru cumparaturi de peste 500 de lei, bijuteria iti va fi oferita cadou. Prin acest simbol, dorim sa daruim si sa impartim speranta. Din pacate, cei mai multi dintre noi cunoastem un caz oncologic. Daca nu e din familie, poate fi un prieten, o cunostinta, un vecin. Roxanne’s te indeamna sa intri in posesia acestei bijuterii, implicandu-te astfel si tu alaturi de noi, sa aduci o raza, picurand un strop, cat de mic, in oceanul de speranta! Hai sa schimbam impreuna un vechi proverb si sa il transformam in “Dar din dar se face SPERANTA!”.

Facem campania cunoscuta prin Social Media alaturi de hashtag-ul #StralucescSiDonez, aratand lumii ca sustinem lupta impotriva cancerului si incercand sa convingem cat mai multi oameni sa ni se alature.

 

 

“Sanatatea depinde in primul rand de noi. Atunci cand singuri nu reusim sa invingem boala, e bine sa stim ca intotdeauna exista oameni cu suflet, cu dragoste pentru cei in suferinta si cu experienta, care vin in ajutor. " – Victoria Asanache

Taguri: