Cercei placați cu aur: 3 modele pentru un cadou perfect de ziua mamei

Cercei placați cu aur: 3 modele pentru un cadou perfect de ziua mamei

Achiziționarea unui cadou potrivit pentru Ziua Mamei poate fi dificilă. Ce îi poți oferi unei persoane care te-a purtat în pântecul ei preț de 9 luni și s-a asigurat că nu îți lipsește nimic?! Te-a învățat ce este bine și ce este rău și cum să fii bun cu oamenii din jurul tău. Ea va fi acolo să te susțină și să îți ofere cele mai bune sfaturi! Și... poate cel mai important lucru, continuă să te iubească necondiționat!

Cum poți să rezumi toată aprecierea ta pentru ea într-un simplu cadou? Nu există o modalitate mai bună de a-i arăta mamei tale cât de mult înseamnă pentru tine decât cu o bijuterie. Ce mamă nu iubește bijuteriile alese de propriul copil?!

 

Cum să alegi cerceii perfecți pentru mama ta?

 

Există trei lucruri pe care ar trebui să te concentrezi atunci când cumperi cercei:

Material – argint, aur sau cercei placați cu aur

- Dimensiune - mică pentru a fi ușori sau mare pentru a ieși în evidență

- Design – șurub, cheiță sau cercei tortițe


Parcurge informațiile ce urmează și descoperă detalii importante despre fiecare aspect!

 

Tipuri de metale, dimensiuni și design pentru cerceii mamei tale

 

Cele mai bune tipuri de metale pentru cerceii sunt cele care nu irită pielea. Acestea pot fi:

- Cercei din aur: Cerceii din aur trebuie să fie de înaltă calitate. Cu cât este mai mare conținutul de carate, cu atât mai puțin probabil vor exista alte componente care vor provoca iritații sau o reacție alergică. Cerceii de 14K pot fi o opțiune. De obicei aurul are suficiente carate pentru a evita reacțiile ce apar în urma amestecului cu alte metale pentru durabilitate. Pentru pielea foarte sensibilă, îți recomandăm să iei în considerare aurul de peste 18k.

Argint: Argintul este un alt metal prețios considerat a fi hipoalergenic, ceea ce face să fie o alegere bună. Ca și în cazul aurului, argintul este doar un metal moale. Argintul sterling este alcătuit din 92,5% argint - caută ștanța 925. Acesta, de obicei, nu va provoca iritarea pielii. Cu toate acestea, argintul este predispus la oxidare și va necesita puțină întreținere pentru a păstra aspectul lui frumos.

Cercei placați cu aur:  De cele mai multe ori, cerceii placați cu aur pot fi o alegere potrivită datorită raportului calitate – preț. Modul lor de decorare și aspectul inedit îi face să fie printre preferații doamnelor ce își doresc o accesorizare originală, care, în același timp, să scoată ținuta din anonimat.  

 

Pe lângă tipurile de material, trebuie să acorzi atenție și felului în care cerceii sunt decorați. Astfel, alege cercei cu diverse pietre și cristale pentru a oferi un plus de strălucire. Roxanne`s îți oferă numeroase perechi de cercei Swarovski placați cu aur, decorați cu cristale colorate sau email pictat manual, speciali pentru reprezentantele sexului frumos.

 

Iată trei recomandări de care poți ține cont atunci când alegi cerceii potriviți pentru ziua mamei:

- Cercei cu candelabru: Dacă îți dorești să îi oferi mamei tale o bijuterie spectaculoasă și în același timp elegantă, cerceii candelabru, cu siguranță sunt alegerea potrivită.



- Cercei cu șurub: Acest tip de prindere este adesea utilizat datorită faptului că rămâne ferm și sigur.  



- Cercei tortiță: Fiind un accesoriu delicat, aceștia se află adesea printre primele opțiuni datorită aspectului. Dacă ai căutat ”cercei tortiță femei”, probabil îți dorești să alegi ceva simplu și delicat, însă ține cont că și aceștia pot avea modele speciale.



Oferă un dar din inimă pentru cea mai specială persoană din viața ta – MAMA! Alege-i bijuteria potrivită și asigură-te că o faci să se simtă iubită într-o zi specială, precum este cea de 8 martie!

Taguri: