Ce înseamnă când visezi un inel? Află semnificația inelelor în vis

Ce înseamnă când visezi un inel? Află semnificația inelelor în vis

Inelele au o valoare simbolică, bogată și vastă în același timp. Chiar dacă acestea sunt considerate obiecte prețioase și pline de încărcătură emoțională în lumea reală, în cea a viselor pot prevesti numeroase situații ce se pot întâmpla în viața ta.

În general, pentru orice cultură, inelele fac trimitere la ideea de putere, legătură, angajament și loialitate.  Indiferent de natura lor, fie că sunt inele handmade, placate cu rodiu, decorate cu pietre prețioase sau cristale, scopul tuturor inelelor este acela de a aduce bucurie în suflete prin magia lor.

 

Ți-a apărut un inel în vis? Oare ce poate semnifica acest lucru?!

 

Acest accesoriu splendid apare adesea în visele doamnelor și domnișoarelor. Datorită acestui fapt, în dimineața imediat următoare „inel în vis – semnificație” este legătura pe care acestea vor să o facă.

Pentru a te ajuta să descoperi ce a vrut de fapt să însemne apariția inelului în visul pe care tocmai l-ai avut, echipa Roxanne’s îți va prezenta, pe scurt, câteva dintre semnificații în funcție de context.

 

               Astfel, iată cum poate apărea și ce înseamnă ”când visezi inel”:

 

  • Porți un inel pe deget - acest vis poate prezice că vei începe o nouă afacere în curând sau că te vei bucura în scurt timp de un mare succes.
  • Un inel rupt în vis- poate însemna o căsnicie nefericită și certuri dese. Pentru oamenii îndrăgostiți, un astfel de vis poate fi semnul unei despărțiri.
  • Un inel pe degetul altcuiva -  acest vis poate prevesti că vei întâlni o persoană cu care te vei înțelege atât de bine, încât vei crea o nouă prietenie.
  • Un inel primit cadou - acest lucru poate însemna că te poți bucura de loialitatea partenerului de viață care este dedicat doar ție. Sau, dacă primești un inel în vis poate să mai însemne și faptul că cineva își dorește să înceapă o relație serioasă cu tine.

  • Îți este pus un inel pe deget - acest lucru simbolizează angajamentul și promisiunea persoanei care ți-l oferă.
  • Un străin care îți pune un inel pe deget - înseamnă că un ajutor neașteptat va apărea, iar astfel, problemele și greutățile de moment vor fi rezolvate.
  • Dacă visezi că probezi un inel și acesta nu se potrivește dimensiunii degetului tău -  înseamnă că nu simți o afecțiune puternică față de o persoana nouă din viața ta.
  • Dacă visezi că ți-a căzut un inel de pe deget - poate însemna că în viața ta urmează o adevărată provocare sau că ești conștientă de faptul că ai încălcat o promisiune sau un jurământ făcut.
  • Un inel de aur în vis - poate însemna faptul că te pregătești de căsătorie. În același timp poate face trimitere și la prietenii fideli pe care îi ai și a căror importanță poate fi cântărită în aur!
  • Un inel de argint în vis semnifică o familie mare, numeroasă și faptul că vei fi înconjurată de persoane plăcute toată viața.
  • Un inel cu piatră mare - poate prevesti faptul că vei întâlni un om interesant care va aduce multă bucurie în viața ta.
  • Un inel cu pietre mici - înseamnă că se anunță lacrimi și mici necazuri.
  • Dacă visezi că nu poți scoate un inel de pe deget - poate însemna că te simți, precum o pasăre într-o cușcă.

Apariția unor inele în vis poate semnifica numeroase lucruri, în funcție de contextul în care acestea au apărut. Chiar dacă de cele mai multe ori aduc după sine întâmplări fericite în viața ta, la fel de bine pot semnifica și evenimente mai puțin plăcute.

Semnele care apar în vis, adesea pot prevesti ceva ce va avea să se întâmple. Tu trebuie să decizi dacă vei crede sau nu în ele!

Taguri: