Ce bijuterii se poartă in 2021?

Ce bijuterii se poartă in 2021?

În materie de bijuterii, mereu vor apărea diverse întrebări atunci când se va trece dintr-un an în altul. Cei care sunt în măsură să stabilească tendințele modei și ale accesoriilor și să spună cu adevărat ce bijuterii se poartă au o adevărată muncă de făcut, însă, să nu uităm și de faptul că numeroase trenduri pot pleca de la cei mai puțin influenți, care poartă bijuterii cu pasiune și care ies în evidență.

Ce mai e nou? Ce rămâne? Un nou an plin de tovarăși strălucitori și surprize sclipitoare ne așteptă. Este timpul să aruncăm o privire atentă asupra tendințelor anului 2021! Desigur, pe lângă ce va putea să se numească trend și ce va purta lumea din jurul tău, tu trebuie să te asiguri că vei veni cu doza personală de unicitate și îți vei pune creativitatea la bătaie.

 

Te întrebi ”Ce bijuterii purtăm în 2021?” – Iată câteva recomandări 



Fiecare început de an vine cu numeroase întrebări, printre care se află și ”Ce bijuterii purtăm în 2021?”.  Specialiștii promovează numeroase idei și propuneri pe care le poți lua și tu în calcul. Tot ei sunt cei care afirmă că tendințele în  devenire ar fi următoarele:

Coliere și brățări din zale legate 

O serie de verigi de lanț montate una în cealaltă. Indiferent dacă este în nuanțe calde de aur sau argintiu strălucitor - adăugă o notă extravagantă noului an cu ajutorul lănțișoarelor și brățărilor realizate în acest fel!

Cercei în ton cu starea ta de spirit 

De acum nu mai trebuie să te hotărăști pentru un singur cercel (așa cum a fost trendul în 2020) - creațiile unui magazin de bijuterii, precum Roxanne’s, te vor face să îndrăznești  să alegi cerceii în ton cu starea ta de spirit și gustul tău.

Diamante

Multe mici diamante formează o suprafață sclipitoare plină de lux și rafinament, iar ce din jur vor vedea strălucirea impresionantă a acestei tendințe pe degetele tale, brațe și urechi în 2021.

 

 

Anul 2020 lasă multe tendințe ți în 2021 – Ce bijuterii se poartă încă?


Există numeroase tendințe care vor să rămână la modă. Astfel, iată ce să păstrezi la vedere pentru că vei putea folosi și în 2021:

1. Perle

Frumusețile sferice ale naturii ne vor entuziasma din nou în acest an cu modele jucăușe și sofisticate.

2. Cercei cerc/tortițe

Revenirea la modă continuă să creeze un zumzet extraordinar și în 2021, iar cerceii cu cercuri ne vor însoți astfel indiferent de dimensiunea și nuanțele lor diferite - de la aur, până la aur roz și argint chiar și în acest an.

3. Mult volum?! 

Începe noul an cu încredere în sine și curaj și subliniază acest sentiment cu pietre prețioase colorate în dimensiune cât mai mare, elemente generoase sau linii aurii curbate dotate cu îndrăzneală.

 

Ce bijuterii se poartă la o rochie în 2021?



Dacă te întrebi ”Ce bijuterii se poartă la o rochie în 2021?” și te consideri o doamnă rafinată și plină de eleganță, cu siguranță, vei aborda la evenimentele importante pentru tine – rochii spectaculoase. Desigur, va trebui să le accesorizezi corespunzător, deci, iată câteva dintre bijuteriile pe care le poți purta:

 

Bijuterii colorate 

Când vine vorba de culoare, nu trebuie să îți fie frică să amesteci pietrele și metalele. Cu cât este mai mult amestec de culoare, cu atât este mai ușor să te asortezi cu rochia de seară, deoarece deschide gama de nuanțe pentru coordonare.

 

Cercelul unic 

Care este cheia pentru realizarea acestui look? Mergi în căutarea unui cercel care să fie suficient pentru a transmite singur eleganță. Pentru single-uri de dimensiuni medii sau mai mari, optează pentru „less is more” pentru a-ți evidenția cu adevărat rochia.

Lanțuri supradimensionate 

Cheia stilării unui lanț supradimensionat este de a contrasta dimensiunea cu ceva mai delicat, cum ar fi un colier cu un singur diamant și o rochie simplă, eventual cât mai închisă la culoare.

Perle 

Acest mod de decorare cu perle a devenit deja unul clasic și și-a făcut apariția sub aproape orice formă - de la cercei cu o perlă mică și simplă, până la coliere cu straturi numeroase de perle. Ceea ce este însă nou în tendința perlelor este atitudinea și modul în care asortezi bijuteriile cu perle cu rochia ta de seară.

           

Poartă fiecare bijuterie în stilul tău și adaugă o notă de unicitate fiecărei ținute pe care o abordezi! Asigură-te că ești specială și în același timp în trend cu Roxanne’s!

Taguri: